Koulutukset ja tapahtumat

Suomen Monikkoperheet ry:n
koulutukset ja tapahtumat

Alueellisten monikkoperheyhdistysten tapahtumat löydät yhdistysten omilta nettisivuilta.
Perheaikaa.fi -sivuston tapahtumat löydät tästä linkistä.

 

Kaksosten päivä 2.2.

Lue lisää valtakunnallisesta Kaksosten päivästä.

 

Länsi-Suomen alueyhdistysten tapaaminen 10.3.2018

Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pirkanmaan, Pohjois-Suomen, Porin, Rauman, Turun ja Vaasan monikkoperheyhdistysten hallitusväen ja muiden aktiivien tapaaminen pidettiin Tampereella 10.3.2018. Päivän aikana tutustuimme toisiimme, vaihdoimme vinkkejä yhdistystoimintaan liittyen ja kerroimme ajankohtaisia Suomen Monikkoperheiden kuulumisia.

Puheenjohtaja yhdistystoiminnan ytimessä, lauantai 19.5.2018 

Alueellisten monikkoperheyhdistysten puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat tapasivat Jyväskylässä oman koulutuspäivän merkeissä lauantaina 19.5.2018.
Teemoina ajankohtaista nyt kattojärjestössä ja alueyhdistyksissä, vapaaehtoisten johtaminen ja yhdistystoiminnan ”kuumat perunat”.

 

Lauantai 8.9.2018 Helsinki: Monikkoperhevalmentajien koulutuspäivä

Monikkoperhevalmentajien koulutus. Valmentajien koulutus on hyvä mahdollisuus tavata muita valmentajia eri puolilta Suomea ja kuulla, kuinka valmennusta järjestetään muualla. Lisäksi ohjelmassa on aina rautaisannos ajankohtaista tietoa valmentajien tueksi. Lisätietoa uutiskirjeissämme.

Vuosikokous lauantaina 24.11.2018

Suomen Monikkoperheet ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Jyväskylässä lauantaina 24.11.2018 klo 13-15. Vuosikokouksen jälkeen klo 15-17 järjestökoulutustilaisuus Mistä rahaa yhdistykselle? Kouluttajana toiminnanjohtaja Ulla Kumpula.