KIRJOITUSKILPAILU VANHEMMILLE

Millaista on kaksosten, kolmosten tai nelosten vanhempana?

Suomen Monikkoperheet ry valmistelee teosta, jonka yhtenä osana ovat monikkovanhempien omat kokemukset vanhemmuudesta. Julkaisemme kirjoituskilpailun vanhemmille.

Millainen on matkasi vanhempana? Onko se ollut sellainen kuin ajattelit? Mitä erityistä monikkovanhemmuudessa on? Saitko tukea puolisolta, isovanhemmilta, entä muilta? Mihin tarvitsit tukea? Mitä hauskaa/hassua/uskomatonta olet päässyt kokemaan monikkolasten vanhempana? Mikä on parasta? Entäpä hankalimmat hetket vanhempana? Voit kirjoittaa yleisesti tai kertoa yksittäisen kokemuksen, joka on jäänyt erityisesti mieleesi. Toivomme tekstisi olevan enintään 5000 merkkiä (sisältäen välilyönnit).

Lähettämällä tekstisi meille annat oikeuden julkaista sen kokonaan tai osittain teoksessa. Kerromme etukäteen, mikäli tekstisi julkaistaan. Kerro meille myös yhteystietosi ja sen, saako kirjoittajan nimen julkaista. Kaikkien tekstinsä lähettäneiden kesken arvomme yhden lahjakortin Kuopion Kylpylähotelli Rauhalahteen kahdelle hengelle ja kaksi Monikkoperheet-lehden 2018 vuosikertaa.

Tiedustelut ja tekstit 19.6.2017 mennessä Ulla Kumpulalle osoitteella toiminnanjohtaja@suomenmonikkoperheet.fi


 

Share