Oletko tutustunut imetysoppaisiimme? Vastaa kyselyyn.

Suomen Monikkoperheet on julkaissut kaksosten ja kolmosten vanhemmille tarkoitetut sähköiset oppaat Rinnakkain rinnalla – monikkovauvojen imetysopas ja Avaimia monikkoperheen imetysohjaukseen – opas ammattilaisille vuonna 2016.
Monikkovauvojen imetys poikkeaa yhden vauvan imetyksestä monella tavalla. Oppaat antavat kattavaa tietoa ja ohjeita monikkovauvojen imetykseen ja vauvojen ruokintaan sekä ammattilaiselle tietoa siitä, mitä imetysohjaukselta kaivataan ja millaista tukea voit ammattilaisena antaa. Pääset lukemaan oppaat osoitteessa: http://www.suomenmonikkoperheet.fi/monikkotietoa/imetys/.

Suomen Monikkoperheet ry kerää nyt palautetta oppaista. Kyselyyn vastataksesi riittää, jos olet lukenut tai selannut vain osan aineistosta tai etsinyt siitä tietoa johonkin tiettyyn asiaan. Kyselyn avulla keräämme arvokasta tietoa siitä, mitä hyötyä imetysoppaasta on perheille / ammattilaisille ja kuinka voimme jatkossa kehittää materiaalejamme. Samalla keräämme palautetta rahoittajaamme Veikkausta / Steaa varten. Suuret kiitokset Sinulle, kun vastaat kyselyyn.

Kysely Rinnakkain rinnalla – monikkovauvojen imetysoppaan lukijoille.
Kysely Avaimia monikkoperheen imetysohjaukseen – opas ammattilaisille lukijoille.

Share