Kiehtova kaksosuus

  • Kiehtova kaksosuus: Monikkosisarusten elämää
  • Ulla Kumpula, Jaakko Kaprio, Anniina Lavikainen & Irma Moilanen (toim.)
  • Kustantaja Gaudeamus (2020)

Monikkosisaruus ihastuttaa, ihmetyttää ja joskus kauhistuttaakin. Monikkovauvojen vanhemmat saattavat onnittelujen sijaan kuulla voivottelua siitä, miten rankkaa arki varmasti tulee olemaan. Varsinkin toisiaan muistuttavat kaksoset niputetaan helposti yhteen ja heidän yksilöllisyytensä sivuutetaan. Monikkosisaruus on kuitenkin ilmiö, jonka kaikki kaksoset, kolmoset ja neloset perheineen kokevat omalla tavallaan.

Kiehtova kaksosuus käsittelee kaksosten ja muiden monikkosisarusten elämää monipuolisesti ja moniäänisesti. Millaisia uskomuksia ja kulttuurisia kuvia kaksosuuteen liitetään? Millaista on odottaa, hoitaa ja kasvattaa kahta tai useampaa samanikäistä lasta? Miten elämänmittainen sisarussuhde vaikuttaa identiteetin kehitykseen, ja miten monikkosisarukset itse kokevat tämän suhteen? Mukana on myös lähipiirin – esimerkiksi puolison, isovanhemman ja lapsen – näkökulmia.

  • Näyttävä värikuvitus
  • Kovakantinen
  • A5-koko
  • Noin 290 sivua

Tilaushinta 34 euroa (tilaushinta päivittynyt 25.3.2020)
+ käsittely- ja toimitusmaksut 10 euroa.

Lue Kiehtova kaksosuus -mediatiedote (julkaistu 22.1.2020)

Tilaa kirja

Tue Suomen Monikkoperheet ry:n toimintaa tilaamalla kirja täältä. 

Voit lähettää tilauksesi myös sähköpostilla osoitteeseen toimisto@suomenmonikkoperheet.fi. Kerro viestissäsi mitä tilaat, tilaajan nimi, toimitusosoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

Kirja toimitetaan pakettina, mikäli haluat paketin toimituksen johonkin muuhun kuin osoitteesi perusteella tulevaan postitoimipaikkaan (esim. Smartpost), kerro tilauksesi yhteydessä toivomasi toimituspiste.

Anna palautetta kirjasta

Oletko lukenut Kiehtova kaksosuus -tietokirjan?

Keräämme nyt kirjan lukijoilta palautetta kirjasta. Vastaa lyhyeen kyselyyn ja anna arvokasta palautetta kirjan tekijöille tästä linkistä.

.

Share