Lahjoita

Noin 700 suomalaisen perheen vanhemmat saavat vuosittain tietää, että perheeseen on tulossa kaksoset, kolmoset tai jopa neloset. Monikkoraskaus on vanhemmille usein yllätys. Monisikiöisiä synnytyksiä on vain 1,4 % kaikista synnytyksistä.

Vauvat ja äiti ovat raskausaikana erikoissairaanhoidon seurannassa, sillä monisikiöraskaus on riskiraskaus: kaikkien hyvinvointi halutaan turvata ja mahdolliset riskit havaita ajoissa. Monikkoraskaudet ovat äidille kuormittavampia kuin yhden lapsen odottaminen ja ne päättyvät tyypillisesti synnytykseen ennen laskettua aikaa. Noin 40% kaksos-, kolmos- ja neloslapsista aloittaakin elämänsä keskoskaapista ja ensimmäiset päivät tai jopa viikot vietetään tehohoidossa.
Moninkertaisen ilon lisäksi monikkoperhe kohtaa moninkertaiset jaksamisen haasteet.
Perheet tarvitsevat apua ja tukea erityisesti vauvojen ollessa pieniä. Suomen Monikkoperheet ry auttaa perheet valmennuksen, tiedon ja vertaistuen äärelle. Yhdessä voimme antaa kaksos-, kolmos- ja neloslapsille hyvän alun elämään.

Anna tukesi ja lahjoita haluamasi summa monikkoperheiden hyvinvointia tukevaan työhön!

Kerättävien varojen käyttötarkoitus:

Kerättävät varat käytetään kaksosten, kolmosten ja nelosten perheiden hyvinvointia edistävään työhön seuraavasti: Monikkoperhevalmennusten toteuttamiseen; monikkoperhevapaaehtoisten kouluttamiseen, ohjaamiseen ja tukemiseen; monikkoperheiden vertaistuki- virkistys- ja tiedotustapahtumiin sekä monikkoustietomateriaaleihin.

Keräysluvan tiedot 2020:

Luvan saaja: Suomen Monikkoperheet ry (y-tunnus 1457479-3)

Luvan myöntäjä: Poliisihallitus

Luvan numero ja pvm: RA/2019/1048 26.11.2019

Toimeenpanoaika: 1.1.2020-31.12.2021

Toimeenpanoalue: Koko maa, poislukien Ahvenanmaa

Käytännön toimeenpanija: Suomen Monikkoperheet ry

Lue tästä usein kysyttyä lahjoittamisesta

Voit lahjoittaa seuraavin tavoin:

Tilisiirtona:

Maksa haluamasi summa keräystilille FI37 5290 0220 5519 05.
Käytä viitettä 20199234. Saaja: Suomen Monikkoperheet ry.

Lahjoittamalla tekstiviestillä:

Lahjoita 5 euroa, lähetä tekstiviesti 5 MONIKKO numeroon 16588.
Lahjoita 10 euroa, lähetä tekstiviesti 10 MONIKKO numeroon 16588.
Lahjoita 20 euroa, lähetä tekstiviesti 20 MONIKKO numeroon 16588.
Lahjoita 30 euroa, lähetä tekstiviesti 30 MONIKKO numeroon 16588.
Lahjoita 40 euroa, lähetä tekstiviesti 40 MONIKKO numeroon 16588.

Lahjoittamalla Facebookissa:

Voit lahjoittaa Suomen Monikkoperheet ry:n Facebook-sivuston kautta. Haluamasi suuruinen lahjoitus tehdään klikkaamalla kansikuvan alla olevaa Lahjoita-nappia.

Voit myös perustaa oman varainkeruukampanjan Facebookissa Suomen Monikkoperheet ry:lle. Valitse Facebookin valikosta kohta Varainkeruukampanjat, sen jälkeen klikkaa Kerää varoja, valitse Hyväntekeväisyys ja järjestöksi Suomen Monikkoperheet ry. Voit juhlistaa varainkeruukampanjalla esimerkiksi syntymäpäivääsi.

Lahjoita Mobilepaylla:

Voit lahjoittaa Mobilepay-sovelluksella, jonka voit ladata ilmaiseksi älypuhelimeesi. Syötä haluamasi summa ja lähetä se numeroon 33679. Ruudulle tulee näkyviin järjestömme nimi sekä logo ennen kuin pääset hyväksymään maksun.

Lahjoita kertamaksulla (Paypal):

    Minulle saa lähettää jatkossa sähköpostitse tietoa kaksos- ja kolmosperheiden hyväksi tehtävästä työstä ja lahjoitustavoista/keräyskampanjoista.
  • Lomakkeen täyttämällä hyväksyn, että tietojani kerätään ja käsitellään tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.


Lue Tietosuojaselosteemme täältä.

Kiitos tuestasi monikkoperheille!

Varainkeruukampanjamme tunnuksena toimii #tukeamonikkoperheille. Muista siis jakamaasi tai julkaisemaasi varainhankintaan liittyvään postaukseen lisätä tuo hashtag.


Share