Etelä-Karjalan Monikkoperheet ry

Tervetuloa tutustumaan Etelä-Karjalan Monikkoperheet ry:n toimintaan!

Yhdistyksen kotipaikka on Lappeenranta, toimimme koko Etelä-Karjalan alueella. Olemme yksi Suomen Monikkoperheet ry:n 17:sta vapaaehtoisvoimin toimivasta jäsenyhdistyksestä.

Etelä-Karjalan Monikkoperheet perustettiin helmikuussa 2000 nimellä Lappeenrannan Seudun Monikkoperheet ry. Toimintaa oli kuitenkin jo ennen sitä, kun joukko monikko-odottajia osallistui Lappeenrannan kaupungin äitiysneuvoloiden järjestämään valmennukseen. Tapaamiset koettiin erittäin hyväksi ja niinpä muutama äiti jatkoi niitä Tupla-kerhon nimellä. Tarvetta rekisteröidyn yhdistyksen perustamiseen tuli, koska emme olisi muuten päässeet valtakunnallisen Suomen monikkoperheet ry:n jäseniksi. Vuoden 2012 alusta yhdistys on toiminut nimellä Etelä-Karjalan Monikkoperheet ry.


Toiminta

Odotatko monikkolapsia? Onko perheessäsi kaksoset, kolmoset tai neloset? Yhdistyksemme tarjoaa vertaistukea, tietoa, tapahtumia ja toimintaa alueen monikkoperheille.

Tule mukaan!

Tutustu näillä sivuilla toimintaamme ja liity jäseneksi. Mikäli sinulla on kysyttävää yhdistyksestämme, ota yhteyttä info.ekmonikot(at)gmail.com!

 

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N ETUSIVULLE TÄSTÄ

Share

Odottaja? Tule mukaan monikkoperhevalmennukseemme

Lue lisää monikkoperhevalmennus

Etelä-Karjalan Monikkoperheet ry

  • Yhdistyksessämme on noin 50 jäsenperhettä
  • Toimimme Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa
  • Yhdistyksemme hallitukseen kuuluu 8 vapaaehtoisjäsentä
  • Vertaistukea
  • Toimintaa ja tapahtumia

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!