Etelä-Karjalan Monikkoperheet ry

Etelä-Karjalan Monikkoperheet ry:n tapahtumat.

Yhdistys järjestää vuoden aikana erilaisia tapahtumia. Tapahtumista ilmoitetaan jäsenille aina sähköpostitse. Perinteeksi on jo muodostunut muun muassa kaksostenpäivän 2.2. vietto ja keväinen ulkoilutapahtuma yhteistyössä Jaakkiman opiston lastenohjaajaopiskelijoiden kanssa. Moniin tapahtumiin saamme STEA:n (sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus/Veikkaus Oy) tukea.

RETKIPÄIVÄ JAAKKIMAAN 12.10.2019
Jaakkiman opiston lastenohjaajaopiskelijat järjestävät yhdistyksellemme koko päiväksi ohjelmaa opiston mukavissa tiloissa. Luvassa ohjelmaa yhdessä lasten kanssa sekä vertaistukea aikuisten kesken, jolloin opiskelijat järjestävät omaa ohjelmaa lapsille. Yhdistys maksaa jokaisen perheen ruokailuista 10 euroa. Jäsenet ovat saaneet tapahtumasta kutsun sähköpostilla. Mikäli kiinnostut ja haluat liittyä yhdistyksen jäseneksi, ota yhteyttä sähköpostilla: info.ekmonikot(at)gmail.com.
Tulossa myös keilausta Imatralla ja pikkujoulut Lappeenrannassa.

MONIKKOTAPAAMISET

Imatran kuukausittaiset monikkotapaamiset ovat tällä hetkellä tauolla. Jos kaipaat tapaamisia, ota yhteyttä info.ekmonikot@gmail.com. Kuulisimme mielellämme millaista toimintaa te jäsenet toivoisitte.

Lappeenrannassa ei ole tällä hetkellä vastuuhenkilöä, joten siellä ei tapaamisia ole, ei ainakaan säännöllisiä.

Mikäli kaipaat tapaamisia , niin kerro siitä meille. Uutta vastuuhenkilöä etsitään. Olisitko se sinä tai joku tuttavasti? Vastuuhenkilön tehtävänä on olla sovittuna aikana paikalla ja mahdollisesti keitellä kahvia tms. Ohjelmaa ei tarvitse järjestää, mikäli ei itse niin halua.

Yhteyden meihin saat  sähköpostilla info.ekmonikot (at) gmail.com tai facebookissa Etelä-Karjalan monikkoperheet ry- sivun ja Monikot etelä-karjala ryhmän kautta.

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!