Etelä-Karjalan Monikkoperheet ry

Etelä-Karjalan Monikkoperheet ry:n tapahtumat.

Yhdistys järjestää vuoden aikana erilaisia tapahtumia. Tapahtumista ilmoitetaan jäsenille aina sähköpostitse. Perinteeksi on jo muodostunut muun muassa kaksostenpäivän 2.2. vietto ja keväinen ulkoilutapahtuma yhteistyössä Jaakkiman opiston lastenohjaajaopiskelijoiden kanssa. Moniin tapahtumiin saamme STEA:n (sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus/Veikkaus Oy) tukea.

KAKSOSTEN PÄIVÄ 2.2.2019
Yhdistys viettää kaksosten päivää Holiday Club Saimaalla. Aloitamme buffetilla Easy Kitchenissä klo 11.30, jonka jälkeen perheet voivat omakustanteisesti jatkaa aktiviteettien pariin. Olemme neuvotelleet kaksosten päiväksi alennuksia mm. Angry Birds puistoon sekä kylpylään. Edut saa jäsenkorttia näyttämällä. Jäsenet ovat saaneet sähköpostia tapahtumasta ja ohjeet osallistumiselle.

 

MONIKKOTAPAAMISET

Imatran kuukausittaiset monikkotapaamiset ovat tällä hetkellä tauolla. Jos kaipaat tapaamisia, ota yhteyttä info.ekmonikot@gmail.com. Kuulisimme mielellämme millaista toimintaa te jäsenet toivoisitte.

Lappeenrannassa ei ole tällä hetkellä vastuuhenkilöä, joten siellä ei tapaamisia ole, ei ainakaan säännöllisiä.

Mikäli kaipaat tapaamisia , niin kerro siitä meille. Uutta vastuuhenkilöä etsitään. Olisitko se sinä tai joku tuttavasti? Vastuuhenkilön tehtävänä on olla sovittuna aikana paikalla ja mahdollisesti keitellä kahvia tms. Ohjelmaa ei tarvitse järjestää, mikäli ei itse niin halua.

Yhteyden meihin saat  sähköpostilla info.ekmonikot (at) gmail.com tai facebookissa Etelä-Karjalan monikkoperheet ry- sivun ja Monikot etelä-karjala ryhmän kautta.

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!