Etelä-Karjalan Monikkoperheet ry

Etelä-Karjalan Monikkoperheet ry:n tapahtumat.

Yhdistys järjestää vuoden aikana erilaisia tapahtumia. Tapahtumista ilmoitetaan jäsenille aina sähköpostitse. Perinteeksi on jo muodostunut muun muassa kaksostenpäivän 2.2. vietto ja keväinen ulkoilutapahtuma yhteistyössä Jaakkiman opiston lastenohjaajaopiskelijoiden kanssa. Moniin tapahtumiin saamme STEA:n (sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus/Veikkaus Oy) tukea.

VUODEN 2020 SUUNNITELTUJA TAPAHTUMIA

Tänä vuonna kaksosten päivä vietettiin Saimaan Holiday Clubilla lounasta nauttien ja saimme myös etuja aktiviteetteihin, joihin perheet omakustanteisesti osallistuivat haluamallaan tavalla.

Maaliskuussa on yhdistyksen kevätkokous, jonka yhteyteen suunniteltu aikuisille keilausta, ruokailua ja saunailta. Loppusyksystä syyskokous. Koko perheelle ulkoilutapahtuma Ruokolahdella Jaakkimassa toukokuussa sekä alustavasti suunniteltu myöskin bussiretkeä Kouvolaan Tykkimäkeen toukokuussa. 6.6.2020 Suomen Monikkoperheet ry. järjestää valtakunnallisen kaksosten ja kolmosten karnevaalin Helsingissä Linnanmäellä. Myöskin keilausta suunniteltu syksyyn sekä tietysti pikkujoulut. Kaikista tapahtumista tulee jäsenille erillinen kutsu sähköpostiin.

MONIKKOTAPAAMISET

Imatran kuukausittaiset monikkotapaamiset ovat tällä hetkellä tauolla. Jos kaipaat tapaamisia, ota yhteyttä info.ekmonikot@gmail.com. Kuulisimme mielellämme millaista toimintaa te jäsenet toivoisitte.

Lappeenrannassa ei ole tällä hetkellä vastuuhenkilöä, joten siellä ei tapaamisia ole, ei ainakaan säännöllisiä.

Mikäli kaipaat tapaamisia , niin kerro siitä meille. Uutta vastuuhenkilöä etsitään. Olisitko se sinä tai joku tuttavasti? Vastuuhenkilön tehtävänä on olla sovittuna aikana paikalla ja mahdollisesti keitellä kahvia tms. Ohjelmaa ei tarvitse järjestää, mikäli ei itse niin halua.

Yhteyden meihin saat  sähköpostilla info.ekmonikot (at) gmail.com tai facebookissa Etelä-Karjalan monikkoperheet ry- sivun ja Monikot etelä-karjala ryhmän kautta.

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!