Etelä-Pohjanmaan Monikkoperheet ry

Tervetuloa tutustumaan Etelä-Pohjanmaan Monikkoperheet ry:n toimintaan

Yhdistyksen kotipaikka on Seinäjoki, toimimme koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Olemme yksi Suomen Monikkoperheet ry:n 17:sta vapaaehtoisvoimin toimivasta jäsenyhdistyksestä.


Toiminta

Odotatko monikkolapsia? Onko perheessäsi kaksoset, kolmoset tai neloset?

Etelä-Pohjanmaan Monikkoperheet ry toimii Etelä-Pohjanmaan alueen monikkoperheiden kohtauspaikkana.  Tahdomme tuoda perheitä yhteen,  tarjota vertaistukea ja jakaa kokemuksia monikkoperheiden arjesta.  Meillä monikkous nähdään voimavarana, mikä hanitoon tuuri meille onkaan käynyt, kun perheeseen syntyykin kaksi tai kolme lasta kerralla. Tule mukaan omiesi joukkoon, meillä jos missä tiedetään monikkoperheiden arjen haasteet ja ilonaiheet!

Kaikki toimintamme tapahtuu vapaaehtoisvoimin ja on tekijöidensä näköistä. Kokoonnumme kerran kuussa monikkokahvilan merkeissä Seinäjoella. Monikkokahvilaan uskaltaa lähteä vauvojen tai lasten kanssa yksinkin, sillä auttavia käsipareja löytyy varmasti! Uusille monikko-odottajille tarjoamme monikkoperhevalmennusta yhdessä Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin sekä Seinäjoen kaupungin kanssa. Valmennusta pidetään n. 4 kertaa vuodessa. Valmennuksen tarkemmista ajankohdista tiedotetaan nettisivuillamme. Lisäksi järjestämme virkistystapahtumia, joista löydät niin ikään lisätietoa nettisivuilta. Lisäksi jäsenemme saavat Suomen Monikkoperheet ry:n julkaiseman Monikkoperheet-lehden.

Tule mukaan!

Tutustu näillä sivuilla toimintaamme ja liity jäseneksi. Mikäli sinulla on kysyttävää yhdistyksestämme, ota yhteyttä epmonikkoperheet(at)gmail.com. Käy kurkistamassa myös Facebook-sivujamme Etelä-Pohjanmaan monikkoperheet ry.  Mukaan voi tulla pientenkin lasten kanssa, kaikista tapahtumista löytyy auttavia käsiä. Meille mahtuu elämää ja ääntä!

 

Ajankohtaista 2020:

  • monikkokahvila maanantaina 31.8.2020 klo 17.30-19.30 MLL:n tiloissa Kivirikossa, tervetuloa!
  • vanhempien virkistysilta lauantaina 3.10.2020 Seinäjoella Mallaskosken panimolla, lisätietoja kohdassa Toiminta -> Tapahtumat

 

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N ETUSIVULLE TÄSTÄ

 

Share

Odottaja? Tule mukaan monikkoperhevalmennukseen

Ilmoitamme nettisivuilla ja facebookissa seuraavista monikkovalmennuksista, tällä hetkellä ne ovat tauolla koronaepidemian vuoksi. Lue lisää monikkoperhevalmennuksesta.

Etelä-Pohjanmaan Monikkoperheet ry

  • Yhdistyksessämme on 56 jäsenperhettä
  • Toimimme Seinäjoella ja lähikunnissa
  • Yhdistyksemme toimii vapaaehtoisvoimin
  • Vertaistukea
  • Toimintaa ja tapahtumia

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!