Hyvinkään Seudun Monikkoperheet ry

Hyvinkään Seudun Monikkoperheet ry:n perhevalmennustoiminta

 

Sisältö

Järjestämme monikko-odottajille valmennusta joka koostuu kahdesta eri sisältöisestä tapaamisesta. Voit myös osallistua vain toiseen tapaamiseen.

–  Ensimmäisen illan aikana keskustellaan monikkovauvojen odotuksesta ja synnytyksestä. Paikalla on mahdollisuuksien mukaan myös kätilö ja/tai terveydenhoitaja.

–  Toinen ilta sisältää keskustelua vauva-arjesta, imetyksestä, hankinnoista, parisuhteesta ja kaksosten vanhemmuudesta. Pyrimme saamaan paikalle myös imetystukihenkilön.

Lisäksi molempien iltojen aikana esitellään valtakunnallista monikko-odottajille suunnattua perhevalmennusmateriaalia ja Hyvinkään seudun Monikkoperheet ry:n toimintaa ja tapahtumia. Valmennukset pidetään Hyvinkään seudun monikkoperheet ry:n valmennustiimin toimesta, johon kuuluu kolme monikkoäitiä. Valmennustiimin jäsenten tarjoama vertaistuki ja asiantuntemus perustuvat kunkin omiin kokemuksiin, joiden myötä monikkoperhearjesta ja siihen liittyvistä asioista tilaisuuksissa keskustellaan. Voit myös samalla verkostoitua toisiin monikko-odottajiin ja jakaa kokemuksia.

 

Odottajien illat järjestettiin keväällä 2020 korona-virustilanteen vuoksi etäyhteydellä

Tilaisuuteen ilmoittautuneet saivat sähköpostiinsa Teams-linkin, josta pääsivät mukaan Hyvinkään seudun monikkoperheet ry:n järjestämään monikko-odottajien iltaan. Etäyhteydellä osallistuminen ei vaadi Teams-sovelluksen asentamista tietokoneeseen, nettiyhteys riittää. Teams mobiilisovelluksen voit ladata omasta sovelluskaupastasi ilmaiseksi, mikäli osallistut puhelimen välityksellä.

 

Tulevat odottajien illat

Syksyn 2020 valmennukset järjestetään etäyhteydellä. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen iltaan.

Etukäteen voi lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä ja aiheita, joista toivoo keskustelua. Emme paljasta tilaisuudessa kysymyksen lähettäjää.

Tervetuloa mukaan!

Toivoo Sari, Minna ja Hanna

 

Ilmoittautumiset

Lisätietoja ja ilmoittautuminen sähköpostilla hyvinkaanmonikot@gmail.com

Ilmoitathan, montako henkeä tilaisuuteen osallistuu sekä yhteystietosi mahdollisten muutosten varalle.

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!