Hyvinkään Seudun Monikkoperheet ry

Tapahtumat

Yhdistyksessämme tapahtuu monenlaista vuoden aikana. Järjestämme muun muassa erilaisia tapaamisia,
kirpputoreja, perhevalmennuksia sekä koko perheen retkiä ja perhetapahtumia.

Minkälaista toimintaa sinä toivoisit yhdistyksemme järjestävän? Ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen ja kerro ideasi.
Olet myös tervetullut mukaan järjestelyihin – yhdistyksemme toimii vapaaehtoisvoimin.

Ilmoitamme tapahtumista myös Facebookin suljetussa ryhmässämme.

 

Tulevia tapahtumia 2020

Yhdistyksemme pyrkimys on toimia vastuullisesti ja olemme joutuneet vallitsevan koronatilanteen vuoksi karsimaan ja muokkaamaan vuoden 2020 tapahtumia. Seuraa Facebook -ryhmäämme, siellä ilmoitamme nykyisistä ja tulevista jäseneduista sekä tapahtumista! Voit myös ehdottaa omaa tapahtumaideaasi tai aihetta vaikkapa etäluennolle.

 

Puistotreffejä Lopella, Hyvinkäällä ja Riihimäellä

Monikkoperheiden vapaamuotoiset puistotreffit Hyvinkäällä ti 7.7. klo 10-12 Metsäkaltevan puistossa (Aamutuulen päiväkodin vieressä). Yhdistys tarjoaa lapsille pientä evästä. Säävaraus!

Monikkoperheiden vapaamuotoiset puistotreffit Lopella Pottupuistossa to 18.6. klo 10-12. Yhdistys tarjoaa puistotreffeillä lapsille pientä evästä sekä pillimehun. Säävaraus!

Suunnitteilla puistotreffit myös Riihimäelle kesän aikana. Voit ehdottaa toivomaasi ajankohtaa tai puistoa sähköpostitse tai Facebookin kautta.

Muistetaan turvavälit ja vastuullinen toiminta. Tervetuloa mukaan!

 

Keskiviikkona 17.6. klo 18 Teams-vanhempainilta, aiheena positiivinen kasvatus 

Tilaisuuden aikana kysymyksiinne vastaa positiivinenkasvatus.fi -sivustoa ylläpitävä Tiia (positive psychology practitioner, teatteri-ilmaisun ohjaaja, teologian maisteri sekä perhetyöntekijä). Onko mielessäsi jokin kasvatukseen liittyvä ongelma, johon haluaisit ratkaisuvaihtoehtoja? Tuntuuko, että sisarukset riitelevät alvariinsa ja haluaisit apua tilanteeseen? Oletko uupunut ja väsynyt kiukutteluun tai asuuko teillä uhmaikäisiä talossa?

Kaikenlaiset kysymykset liittyen kaikenikäisten lasten kasvatuksellisiin asioihin ovat tervetulleita! Myös Teams-lähetyksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä ja kommentteja. Illan on mahdollistanut Stea. Tapahtuma tallennetaan mikäli ette pääse osallistumaan keskiviikkona. Osallistumislinkki suljetussa Facebook-ryhmässä.

 

Hyvinkään monikkoperheet ry:n vuosikokous 27.2.20 Klo 17.30-19-30, Järjestökeskus Onnensilta, Siltakatu 6, 05900 Hyvinkää

Vuosikokoukseen tulijoille tarjotaan pizzaillallinen.

Ilmoittautumiset ja ruokarajoitteet sähköpostitse: lucea84@gmail.com, otsikolla: ILMOITTAUTUMINEN VUOSIKOKOUKSEEN. Ilmoittautumiset 25.2.20 mennessä.

Hallitukseen mahtuu uusia jäseniä ja yhdistysaktiivejakin kaipaillaan! Toiveena olisi, että saisimme myös hallituksen ulkopuolelle aktiivisten porukkaa, jotka ainakin silloin tällöin olisivat mukana toteuttamassa tapahtumia.

 

Kaksostenpäivän ulkorieha 2.2.20 klo 10-12, Riutan ulkoilumaja, Kormuntie 258, 11910 Riutta (Riihimäki)

Tervetuloa viettämään kaksostenpäivää Riutan ulkoilumajalle koko perheen voimin! Luvassa pulkkamäkeä (toivottavasti saadaan lunta) ja makkaranpaistoa (yhdistys tarjoaa makkarat).
Paikalle saapuu myös poni, jonka kyytiin lapset pääsevät omakustanteisesti.
Alueelta löytyy sään salliessa hiihtolatu sekä frisbeegolfrata. Alueella voi myös suorittaa noin kilometrin mittaisen koko perheen hauskan videoseikkailureitin, jossa on kahdeksan rastia. Reitin varrella Iita Ilves ja tohtori Riutta Tomera seikkailevat QR-koodien takana olevissa videoissa ja kertovat luonnon ihmeellisyyksistä.
Käytössä on sisävessat.
 
Ota mukaan oma pulkka, liukuri tms. sekä iloinen mieli! 🙂
 
HUOM! Tapahtuma yhdistyksen jäsenille.
Ilmoittautumiset 30.1.20 mennessä

 

 

 

 

 Tapahtumia 2019

Kaksosten päivän tapahtuma la 2.2.2019
Tervetuloa viettämään Kaksostenpäivää Bar Parooniin Läyliäisiin la 2.2. klo 15.30-18.00
Ohjelmassa herkuttelua, laulua, tanssia ja juhlimista. Lapsia laulattaa ja viihdyttää viihteen monitoimimies Klaus Arpia.

Sitovat ilmoittautumiset 26.1. mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKvKrrrWrc4alSccytIaQ6ci06h6LI8blIRcfcQjHYjT5DKw/viewform

 

Yhdistyksen vuosikokous 27.2. klo 18.00

Tervetuloa yhdistyksemme vuosikokoukseen Medicin Man ravintolaan 27.2. klo 18.00 alkaen! Vuosikokous valitsee yhdistyksen hallituksen tulevalle kaudelle. Haluaisitko päästä vaikuttamaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevia tapahtumia? Jotta yhdistys pysyisi elinvoimaisena ja toiminnassa, hallitukseen kaivataan aina innostuneita ja yhdistystoiminnasta kiinnostuneita vapaaehtoisia. Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan! 😊👍

Sitovat ilmoittautumiset viim. 22.2. tekstiviestillä 040-7387518 (Anniina Lucenius)

 

Monikko-odottajien perhevalmennus 16.4.2019 klo 18-20

Ilta sisältää keskustelua imetyksestä, parisuhteesta ja vanhemmuudesta. Paikalla imetystukihenkilö ja vyöhyketerapia Kaneliinasta Nina Koskela kertomassa odotusajan ja vauvojen vyöhyketerapiasta. Vyöhyketerapiasta saattaa olla hyötyä raskausaikana äidille ja esim. koliikkivauvoille.

Illan aikana esitellään valtakunnallista monikko-odotajille suunnattua perhevalmennusmateriaalia ja Hyvinkään Seudun Monikkoperheet ry:n toimintaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen sähköpostilla 10.4.2018 mennessä, monikkovalmennus@hyvinkaanseudunmonikkoperheet.org

Ilmoitathan, montako henkeä tilaisuuteen osallistuu sekä yhteystietosi mahdollisten muutosten varalle.
Kahvitarjoilu.

 

Lastenvaate- ja -tarvikekirppis 28.4.2018 klo 10-13

Lastenvaate- ja -tarvikekirpputori Su 28.4.2019 Hyvinkään yhteiskoulun juhlasalissa klo 10.00-13.00

Pöytävuokra 10€/yhdistyksen jäsen (15€/muut)
Myyntipöytävaraukset: 0405895555/Marjut tai kirpputori@hyvinkaanseudunmonikkoperheet.org
Maksu myyntipöydästä paikanpäällä.
Myyntipaikkoja rajoitetusti. Kirppiksellä on myös kahvio ja ongintaa perheen pienimmille.

Tervetuloa myymään ja tekemään hyviä löytöjä!

 

YouMove 4.5.2019 klo 9-11

Taas on aika liikkua yhdessä!

YouMovesta löytyy kiipeily- sekä boulderointiseinät, trampolinit, parkour rata, permanto, street workout, air trackit ja paljon muuta touhuttavaa!

Tapahtuman tarkoitus on tulla liikkumaan koko perheen voimin eli huomioithan, että lapset ovat vanhempien vastuulla! 🙂

YouMove on varattu yhdistykselle aamupäiväksi 9:00-11:00, jonka jälkeen ovet avautuvat muillekin liikkujille. Yhdistys maksaa jäsenperheiden osallistumisen.

Varaa paikkasi ajoissa, mukaan mahtuu ensimmäiset 20 perhettä ja tilaisuus tulee varmasti taas täyttymään nopeasti! Ilmoittautumiset sitovia.

Tervetuloa pitämään yhdessä hauskaa!!

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ JA ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT! Ilmoitamme jos tulee peruutuspaikkoja.

 

28.5.2019 Klo 10-20 KappAhl ostospäivä

Hyvinkään ja Riihimäen liikkeissä. Osta vähintään kolme tuotetta, saat kaikista -25%. Yhdistyksen jäsenkorttia näyttämällä saat alennukset.

Tähän tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua!

 

9.6.2019 Klo 10-13 Kesätpahtuma Taidemäki, Sajaniemi, Loppi

Aloitetaan kesä yhdessä! Tervetuloa Lopelle, Sajaniemen taidemäelle (Sajatie 413, 12630 Sajaniemi) viettämään mukava aamupäivä yhdessä ruokaillen (ruokailu n. klo 10.30-12) ja puuhaamaan yhdessä perheen kanssa erilaisille ohjatuille toimintapisteille. Tapahtuma sopii kaikenikäisille! Luvassa siis ulkoilua, maukasta ruokaa ja hauskanpitoa miellyttävässä vanhassa kyläkoulumiljöössä muiden monikkoperheiden kanssa.

Ilmoittautuminen on sitova! Tapahtuma ja ruokailu on jäsenperheillemme ilmainen. Ilmoittautumiset viim. 2.6. mennessä! Ilmoittautumiset tästä linkistä:
https://forms.gle/L6h8ueRqTbHEdPYs8

Lisätietoja pj. Anniina 040-7387518

 

23.8.2019  Klo 18.30-20.30 Äitien oma ilta

Maukasta syötävää (salaattipuffetti+kahvit makean kera), mukavaa seuraa ja vertaistukea, rentoutumista, hemmottelua ja pääntuuletusta muiden monikkoäitien kanssa. Tervetuloa äitien omaan iltaan Onnensiltaan! Ohjelmassa myös ohjattu rentoutumishetki. Tule nauttimaan olostasi! ❤️ Ilta on yhdistyksemme äideille ilmainen.

Iltaa voi myös halutessaan jatkaa porukalla Hyvinkään yöhön. 😊

Ilmoittautumiset ti 20.8. mennessä:

https://forms.gle/shJtdXBFk3nBi2BZ8

 

7.9.2019 Klo 9-11.30 Lastevaate- ja tarvikekirppis, Riihimäen kerhotalolla, Torikatu 3, Riihimäki

Välikausi- ja talvivaatteet kiertoon! 😊 Perinteinen lastenvaate- ja tarvikekirppis Hyvinkäänseudun monikkoperheet ry:n järjestämänä. Paikkana tänä vuonna Riihimäen kerhotalo.
Pöytävuokra:
– Yhdistyksen jäsenet ILMAINEN
– Muut 10€
Paikalla kahvio sekä ongintaa. Noin 20 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan myymään.

Tervetuloa mukaan sekä monikkoperheet, että kaikenmoiset muut perheet! (Lastenrattailla pääsy taitaa olla hankalaa, mutta selvitetään vielä tämä.)

Pöytävaraukset:
Marjut 0405895555 TAI
kirpputori@hyvinkaanseudunmonikkoperheet.org

 

27.9.2019 Klo 10 Vauvojen värikylpy Riihimäen Taidemuseolla

Tervetuloa viettämään kansallista vauvan päivää värikylvyn merkeissä. Värikylpyyn mahtuu max. 10 vauvaa. Ota mukaan vaatteet jotka ei sotkeentumista pelkää sillä käytettävät värit ei välttämättä lähde pesussa pois. Lisäksi paljon iloista ja avointa mieltä😎 värikylpy on maksuton yhdistyksen jäsenille.

Värikylvyssä käytetään mm. maissi- ja perunajauhoa, mustikkaa sekä sahramia. Ilmoita mahdolliset allergiat numeroon 050-5558320/ Minna. Ilmoittautumiset 23.9. mennessä.

Ilmoittautumiset ohessa olevan linkin kautta: https://forms.gle/gZ5HugpUrpsFTSs19

 

5.10. Liikuntamaailma, VehkaCenter, Hyvinkää

Yhdistyksemme järjestää monikkoperheille parituntisen liikuntaretken Hyvinkäälle Vehkacenterin liikuntakeskukseen la 5.10. klo 16-18. Liikuntakeskus sijaitsee osoitteessa Vehkakuja 1, 05830 Hyvinkää.
Yhdistys maksaa jäsenperheiden osallistumismaksun ja mukaan mahtuu 50 lasta (huoltajan/huoltajien on osallistuttava lasten kanssa). Vehkacenterissä pääsee temppuradalle, pelaamaan sählyä sekä kokeilemaan seinäkiipeilyä. (HUOM! Jokaisesta kiipeilyä kokeilevasta lapsesta on täytettävä turvallisuuslupalomake, joita löytyy paikan päältä.)

Ilmoittautumiset ti 1.10. mennessä tekstiviestillä Hannalle puh. 044-258 4887. Viestiin huoltajan nimi ja osallistuvien lasten määrä ja iät! (Yhdistyksemme raportoi tapahtumaan osallistuneiden lasten lukumäärän ja iät eteenpäin kattojärjestölle, joka vastaa yhdistyksellemme maksettavista avustuksista.)
Lämpimästi tervetuloa viettämään hauska ja vauhdikas liikuntahetki lokakuisena lauantaina kanssamme!

 

Monikko-odottajien Perhevalmennusta 

Odottajien illat järjestetään

· keskiviikko 2.10.2019 klo 18-20

Illan aikana keskustellaan odotuksesta ja synnytyksestä.

Mikäli tilaisuuteen saapuu vähintään neljä monikko-odottajaa, saamme todennäköisesti HUS:n kätilön paikalle kertomaan monikko-odotuksesta ja synnytyksestä.

Vyöhyketerapia Kaneliinasta Nina Koskela tulee kertomaan odotusajan ja vauvojen vyöhyketerapiasta. Vyöheketerapiasta saattaa olla hyötyä raskausaikana äideille ja esim. koliikkivauvoille.

· keskiviikko 16.10.2019 klo 18-20

Ilta sisältää keskustelua vauva-arjesta, imetyksestä, hankinnoista, parisuhteesta ja vanhemmuudesta.

Paikalla imetystukihenkilö.

Paikka: Onnensilta, Siltakatu 6, 05900 Hyvinkää

Lisäksi iltojen aikana esitellään valtakunnallista monikko-odottajille suunnattua perhevalmennusmateriaalia ja Hyvinkään Seudun Monikkoperheet ry:n toimintaa.

Voit osallistua molempiin tai vain toiseen iltaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen s-postilla ensimmäiseen iltaan 30.9.2019 ja toiseen iltaan 13.10.2019 mennessä, monikkovalmennus@hyvinkaanseudunmonikkoperheet.org

Ilmoitathan, montako henkeä tilaisuuteen osallistuu sekä yhteystietosi mahdollisten muutosten varalta.

Tarjolla kahvi/ tee ja pientä purtavaa

Järjestäjä: Hyvinkään Seudun Monikkoperheet ry

www.hyvinkaanseudunmonikkoperheet.org

 

8.11.2019 Klo 19 Isit ULOS!!

Hyvinkään seudunmonikkoperheet ry järjestää monikkoiseille mukavan illan Hyvinkäällä pe 08.11. klo 19:00 keilauksen merkeissä. Keilauksen yhteydessä tarjotaan pientä purtavaa. Keilailun jälkeen joukko voi halutessaan omakustanteisesti jatkaa vaikka parille oluselle!

Isit ilmoittautukaa mukaan ja äidit patistakaa mihenne osallistumaan, jotta saamme isien omille illoille jatkoa tulevaisuudessakin! 👊🏻👌🏻

Ilmoittautumiset txt 040 630 2219 tai spostilla kouhia.noora@gmail.com mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viim 28.10.!

16.11.2019 Klo 16-18 KappAhl shoppailu iltapäivä, Riihimäki Merkoksenkatu 5

Nyt on loistava mahdollisuus shoppailla vaikka pukinkonttiin -30% (pois lukien Newbie, tarjous- sekä pakettituotteet). Alennus koskee niin lasten kuin naisten ja miestenkin tuotteita. Ostoille ei ylä- eikä alarajaa. Alennuksen saa monikkoyhdistyksen korttia vilauttamalla.

Mukana tuote-esittelijöistä: Avon, Tupperware, Home Perfect, Partylight ja Young Living – eteeriset öljyt.

Voit ottaa yhden avecin mukaan (ei siis tarvitse olla yhdistyksen jäsen). Avec saa alennukset, kun jäsen vilauttaa monikkoyhdistyksen korttia.

Luvassa myös pientä tarjoilua. Sitovat ilmoittautumiset 5.11. mennessä numeroon 050-555 8320.

Tapahtuma on PERUTTU osallistujakadon vuoksi.

 

1.12. Klo 16.30-18.30 Pikkujoulut, Hyvinkäänkylän työväentalo, Tyävöentalonkuja 5, Hyvinkää

Yhdistyksemme perinteikkäisiin pikkujouluihin. Ohjelmassa perheiden yhteistä askartelua, helmitöiden tekoa, aarteen etsintää sekä laululeikkejä ja ilmaisia kasvomaalauksia sekä pientä jouluista purtavaa (joulutorttuja, karjalanpiirakoita, mehu-/glögitarjoilu). Toivottavasti saamme paikalle myös kunniavieraan Korvatunturilta. Olette lämpimästi tervetulleita juhlistamaan mennyttä toimintakauttamme sekä lähestyvää joulua yhdessä muiden yhdistyksemme monikkoperheiden kanssa. Pikkujoulut rahoitetaan Veikkauksen apurahoilla. SITOVAT ilmoittautumiset ke 27.11. mennessä, jonka jälkeen lomake sulkeutuu ❗️ https://forms.gle/nAk8UtEyz2rtKNqm9

HUOM! Jokainen halukas tuo mukanaan pukinkonttiin lapsilleen n. 5€ arvoisen pikkupaketin, joka on SELKEÄSTI nimikoitu!

Pyydämme, että viime hetken peruutuksia ei tehdä kuin sairastapauksissa, sillä muuten yhdistyksemme rahaa menee hukkaan, kiitos ymmärryksestä!

 

 

 

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!