Keski-Suomen Monikkoperheet ry

Keski-Suomen Monikkoperheet ry:n monikkoperhevalmennustoiminta

Onneksi olkoon, kaksos- tai kolmosodottaja!

Elämässäsi on alkanut jännittävä vaihe. Tulet käymään neuvolassa ja äitiyspolilla ultrassa useammin kuin yhtä lasta odottavat. Kuulet todennäköisesti päivittelyjä ja kauhistelua, mutta toivottavasti myös onnitteluja. Useampi lapsi kerralla nimittäin on tupla- tai triplaonnenpotku!

Sinulla on varmasti paljon kysymyksiä. Yksi paikka, josta saat vastauksia, on Keski-Suomen Monikkoperheet ry:n monikkovalmennus. Olet hyvissä käsissä, sillä valmentajillamme on käytännön kokemusta omien kaksostensa/kolmostensa hoitamisesta ja kasvattamisesta.

Valmennusryhmiä järjestetään neljä kertaa vuodessa: helmi-, touko-, elo- ja marraskuussa. Yksi valmennusryhmä kokoontuu viikon välein neljänä keskiviikkona. Tapaamiset pidetään klo 17:30-19:30 Suomen Monikkoperheet ry:n toimistolla Jyväskylän keskustassa osoitteessa Ilmarisenkatu 17 A lukuun ottamatta tutustumiskäyntiä sairaalaan, joka on Keski-Suomen Keskussairaalassa klo 15:00 alkaen.

Valmennukset ovat maksuttomia, etkä ole velvoitettu liittymään yhdistyksen jäseneksi. Voit toki halutessasi liittyä, jotta pääset osallistumaan yhdistyksen muihin tapahtumiin. Jäsenmaksut mahdollistavat myös toimintamme monipuolisuuden, jossa yhtenä osana ovat myös valmennukset.

Valmennuskerroilla käydään läpi seuraavia aiheita:

1. Monikkoraskaus

2. Synnytys (Tämä kerta pidetään Keskussairaalassa klo 15:00 alkaen. Näet synnytysvastaanoton, synnytyssalin ja naisten osaston, ja kätilö kertoo synnytyksestä.)

3.-4. Monikkoarkea monipuolisesti I & II (mm. imetys, hankinnat, vinkkejä arkeen, vanhempien jaksaminen, perhe)

Ilmoittauduthan valmennukseen sähköpostilla ks.valmennus[at]gmail.com. Samasta osoitteesta voit myös kysyä lisätietoja. Tervetuloa mukaan!

Monikkoperhevalmennukset Jyväskylässä 2020:

Tammi-helmikuu:  keskiviikkoisin 29.1., 5.2., 12.2. ja 19.2.
Toukokuu:  keskiviikkoisin 6.5., 13.5., 20.5. ja 27.5. HUOM! TOUKOKUUN TAPAAMISET PERUTTU, VALMENNUS TOTEUTUU ETÄNÄ! Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaan. 
Elo-syyskuu:  keskiviikkoisin 12.8., 19.8., 26.8. ja 2.9.
Loka-marraskuu:  keskiviikkoisin  28.10., 4.11., 11.11. ja 18.11.

Jos et pysty osallistumaan näihin valmennuksiin, kannattaa tutustua Suomen Monikkoperheiden nettivalmennuskurssiin Perheaikaa.fi sivustolla.

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!