Mikkelin Seudun Monikkoperheet ry

Mikkelin seudun Monikkoperheet ry:n toiminta:

Yhdistyksen tavoitteena on:

 

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 (hyväksytty syyskokouksessa)

TAVOITE

Yhdistyksen tavoitteena on

TOIMINTA

Järjestämme vertaistuellisia tapahtumia siten, että eri-ikäisten lasten perheet huomioidaan vuoden kuluessa. Pyrimme järjestämään myös omat virkistys-/vertaistuki-illat sekä iseille että äideille. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme toimintaa myös muualla kuin Mikkelissä.

Kehitämme monikkoperhevalmennusta edelleen ja järjestämme sen kaksi kertaa vuodessa yhteistyössä eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Osallistumme Suomen Monikkoperheet ry:n toimintaan sekä Etelä-Savon sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tuki ry:n (Estery) ja Mikkelin lapsiperhetoimijoiden verkostoon. Pyrimme edistämään monikkoperheiden asioita paikallisessa päätöksenteossa ja parantamaan ihmisten tietoisuutta monikkoperheasioista.

20-vuotisjuhlavuonna pyrimme saamaan paikallista näkyvyyttä erilaisilla tempauksilla.

TALOUS

Mikkelin seudun monikkoperheet ry:n talous perustuu jäsenmaksuihin. Lisäksi voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää pienimuotoista varainhankintaa, esim. tuotemyyntiä, sponsorihankintaa tai kirpputoritempauksia.

VIESTINTÄ

Tiedotamme toiminnasta aktiivisesti sekä jäsenperheille että muille kiinnostuneille. Tärkeimmät tiedotuskanavat ovat jäsenkirjeet, verkkosivut, sähköposti ja Facebook-ryhmä. Pyrimme saamaan yhdistyksen toiminnasta ja monikkoperheasioista juttuja myös tiedotusvälineisiin esimerkiksi kaksosten päivän yhteydessä. Tärkeitä kohderyhmiä ovat myös neuvolat ja sairaala; näihin toimitamme tietoa henkilökunnalle sekä esimerkiksi ilmoitustauluille esille laitettavaksi. Hyödynnämme myös Esteryn ja Mikkelin lapsiperheverkoston viestintäkanavia.

Toimintakertomus 2015

Lue Mikkelin Seudun Monikkoperheet ry:n toimintakertomus 2015

 

Yhdistyksemme säännöt, otettu käyttöön 4.11.2016:

saannot2016 (pdf-liite)

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!