Mikkelin Seudun Monikkoperheet ry

Mikkelin seudun monikkoperhevalmennustoiminta:

Järjestämme monikkoperhevalmennuksen yleensä kaksi kertaa vuodessa – kevättalvella ja syksyllä. Tiedotamme valmennuksesta verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja MKS:n äitiyspoliklinikan ja alueen neuvoloiden kautta. Jos olet kiinnostunut valmennukseen osallistumisesta, laita meille sähköpostia osoitteeseen mikkelin.monikkoperheet@gmail.com – käsittelemme viestisi luottamuksellisesti ja kerromme sinulle, milloin seuraava valmennusjakso on suunnitteilla. Voit tulla valmennukseemme kauempaakin kuin Mikkelin alueelta!

Valmennus on yleensä kahden arki-illan mittainen (kokoontuminen eri viikolla) ja valmennuksessa on mukana eri alojen, kuten synnytyksen, imetyksen ja tukipalveluiden asiantuntijoita sekä yhdistyksen omia jäseniä kertomassa kokemuksistaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme sinua varten!

Seuraava valmennus pidetään kahden illan mittaisena

To 8.10.2020 klo 17.30-19.30
To 15.10.2020 klo 17.30-19.30

Paikka: Estery-talo, Otto Mannisen katu 4, Mikkeli.
Ilmoittautuminen mikkelin.monikkoperheet@gmail.com.

HUOM: Kerrothan myös erikoisruokavaliot – tarjoamme pientä purtavaa valmennuksen yhteydessä.

Valmennus on maksuton eikä se edellytä yhdistyksen jäseneksi liittymistä.

HUOM: Mikäli olet raskausaikana hoidettavana KYS:ssä, voit osallistua valmennukseen Kuopiossa. Lisätietoja tästä linkistä.

Suomen monikkoperheet ry on järjestämässä syksyllä 2020 etävalmennusta netin kautta. Siitä saamme lisätietoja myohemmin syksyllä. Seuraa näitä sivuja tai laita meille sähköpostia mikkelin.monikkoperheet@gmail.com jos olet kiinnostunut asiasta.

vauvat

 

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!