Pohjois-Karjalan Monikkoperheet ry

Pohjois-Karjalan Monikkoperheet ry:n perhevalmennustoiminta

Monikkoraskaus tulee usein yllätyksenä ja laittaa suunnitelmat uusiksi. Siihen liittyy useita erityisiä piirteitä, jotka tekevät raskausajasta haastavan ja samalla pistävät tulevat vanhemmat varsinaiseen tunnemyllerrykseen.

Monikkovanhemmuuden haasteita ymmärtää parhaiten toinen monikkovanhempi. Siksipä yhdistyksemme haluaakin vastata tähän tarpeeseen järjestämällä Pohjois-Karjalan alueen monikko-odottajille räätälöityä synnytys- ja perhevalmennusta. Monikko-odottajille nimenomaisesti suunniteltu valmennus pystyy vastaamaan niihin erityistarpeisiin, joita monikko-odottajilla on. Valmennuksessa käydään läpi raskautta, synnytystä ja vauva-arkea. Tarkoituksena on tarjota faktatiedon lisäksi vertaistukea ja vinkkejä monikko-odottajille.

Valmennusta järjestetään 3 kertaa vuodessa: tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Valmennusjaksoon kuuluu 3 tai 4 tapaamiskertaa. Osallistuminen on maksutonta eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Kysy lisää valmennuksesta: sannamari.kiviranta(at)gmail.com

SEURAAVAT VALMENNUSJAKSOT:

Syyskyy 2019
Ma 9.9.2019 klo 18.00-20.30
La 14.9.2019 klo 13.00-16.00
Ma 16.9.2019 klo 18.00-20.30

Kokoontumiset Joensuussa Perheentalolla, paitsi lauantain valmennus keskussairaala/Tikkamäki.

Ilmoittautumiset sähköpostiin sannamari.kiviranta(at)gmail.com. Laita otsikoksi Perhevalmennus+osallistumiskuukausi (tammikuu/toukokuu/syyskuu)

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!