Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry

Jäsenetuliikkeet

Seuraavat yritykset ja liikkeet antavat alennuksia valtakunnallisella jäsenkortilla Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n alueella (aakkosjärjestyksessä):

FYSIOTERAPIA AMANDA JA LASTEN FYSIOTERAPIA AURORA, Rovaniemi: 10%:n alennus kaikista palveluista niin vanhempia kuin lapsia koskevissa asioissa.

HIPPU KIDS & LIFESTYLE, Kempele, Zeppelin: -10 % vähintään 100 €:n ostoksesta.

HOPLOP, Oulu ja Rovaniemi: jäsenkortilla sisäänpääsymaksu arkisin 10 €/lapsi. Max. 5 lasta/jäsenkortti.  Etu ei ole voimassa koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä. Viikonloppuisin hinnaston mukainen maksu. HopLop-synttärit etuna sankari/sankarit (monikkolapset) juhlivat ilmaiseksi. Edut voimassa 31.12.2019 asti.

JEMESSPORT Ylläsjärvi: Välinevuokra -20%, väline-ja vaatemyynti – 15%.

LASTENTARVIKE OY, Oulu, Kemi, Rovaniemi: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita.

LIIKUNTAKESKUS POMPPU, Oulu: 20 €:n alennus syntymäpäivistä ja temppujumpan kausimaksusta Pompun verkkokaupasta koodilla MONIKOT.

MARIMEKKO/MERIMAARIA OY, Oulu, (Paljekuja 5 ja Kaakkurinkulma 4): 10 % normaalihintaisista tuotteista (ostos yli 20 euroa).

NEKKU VAATELIIKE -kotikutsut: 20%:n alennus kaikista normaalihintaisista Nekku-vaatteista kotikutsuilla.

PAAPERO, Kemijärvi ja verkkokauppa: alueellisten monikkoperheyhdistysten jäsenille -10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saat liikkeessä jäsenkorttia näyttämällä.

Verkkokaupassa alennus koodilla MONIKKOPERHEET sekä kirjoita lisätietoja kohtaan, minkä alueyhdistyksen jäsen olet.

PARTURI-KAMPAAMO PINNIE, Oulu, Ritaharju: 2 x lasten (12-v. tai alle) hiustenleikkaus yhteensä 30 €. Etu on voimassa arkisin klo 9:00 – 14:00 ja sen saa voimassa olevalla jäsenkortilla. Voimassa vuoden 2019 loppuun.

RANUA ZOO, Ranua: 10 %:n alennus pääsylipuista voimassa olevalla jäsenkortilla.

SIRKUS TAIKA-AIKA, Rovaniemi: 10 %:n alennus lukukausimaksusta sisaralennuksen (-30 €) lisäksi.

SKIDIPARK, Oulu, Ideapark: Skidiparkin sisäänpääsy 50% alennuksella arkipäivisin ma-pe vuoden 2019 ajan. Etu koskee normaalihintaisia rannekkeita ja sen saa näyttämällä jäsenkorttia kassalla.

STUDIO LUMIKUVA, Rovaniemi: 15 %:n alennus kuvausmaksusta ja kuvatuotteista.

TALLITONTUN PIHA, KOTIELÄINTARHA, Rovaniemi: 10 %:n alennus hinnoista jäsenkortilla.

TOWERI RAVINTOLA, Ylläs, Äkäslompolo: Ruoka – 10%.

VALOKUVAAMO SKOPIX OY, Liminka: lapsikuvaus: kaksi yhden hinnalla (yhtä aikaa kuvattaessa).

VAUHTIPUISTO, Oulu: Vauhtipuiston hinnaston mukainen porukkapaketti tupla-alennuksella eli -20 %. Voimassa kesäkauden 2019.

 

 

 

Haluatko etuliikkeeksi, ota yhteys: pohjoissuomenmonikkoperheet(at)gmail.com

 

Koko Suomen etuliikkeet löydät tästä.

Jäsenkortin_2016_mallikuva

 

 

 

 

 

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!