Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry

Oulun alueen tapahtumat:

8.6. vierailu kotieläinpuisto Arkadiaan

Tervetuloa mukaan Maksniemessä sijaitsevaan kotieläinpuisto Arkadiaan la 8.6.2019. Kotieläinpuisto Arkadiassa pääset tutustumaan moniin eri eläinlajeihin tutuista suomalaisista maatilan eläimistä eksoottisiin lajeihin, kuten papukaijoihin.

Alueelta löytyy makkaranpaistopaikkoja sekä kaasugrilli. Kahvila-ravintolasta saa pientä makeaa ja suolaista, jäätelöä ja limpparia sekä grillityyppistä ruokaa, hampurilaisia, kebabia jne.

Yhdistys tarjoaa sisäänpääsymaksut 40 hengelle, max 4 lippua /perhe. Opastettu eläinpuistokierros klo 14, lähtö sisääntulolta.

Ilmoittautumiset (max 4 lippua/perhe) sähköpostitse 31.5. mennessä pohjoissuomenmonikkoperheet (a) gmail.com. Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta (max 4 lippua/perhe). Yhdistyksen jäsenkortilla saatavissa myös portilta pääsylippuja 7 euron hintaan.

26.6. Äitien ilta Koitelinkoskella

Otetaan yhdessä hetki monikkoäideille Koitelin koskella kauniissa koskimaisemisssa nuotion äärellä ke 26.6. klo 18-21. Yhdistys tarjoaa nuotiolla tarjottavaa (makkaraa, vaahtokarkkeja ja juotavaa) ja rentoa oleilua, porinaa, vertaistukea, yhteislaulua…

Mikäli voit lähteä omalla autollasi ja kyytiisi mahtuu muutama monikkoäiti, ilmoitathan sen ilmoittautumisen yhteydessä miltä alueelta kyytiisi pääsee. Keräämme siis kimppakyydillä autot mielellään täyteen ja paluukyydit sovittavissa osallistujien toiveiden mukaan. Ja mahtavaa olisi mikäli mukaan lähtisi edes yksi laulutaitoinen äiti, joka voisi kannustaa meitä kenties rentoon yhteislauluun nuotiolla illan mittaan. Ja mikäli ei laulutaitoista löydy, laulamme nuotin vierestä 😉

Ilmoittautumiset sähköpostitse 23.6. mennessä pohjoissuomenmonikkoperheet (a) gmail.com. Ilmoitathan mahdolliset ruokarajoitteet ja kimppakyytimahdollisuuden.

31.8. hallitus vierailee Kajaanin suunnalla vierailu ja samassa yhetydessä perhetapahtuma: ilmainen sisäänpääsy Vuokatin Superparkiin monikkolapsille jäsenkortilla.

 

Kajaanin ja Kuhmon alueen tapahtumia:

10.6. Luontohyvinvointikeskus Tyynelä

Tervetuloa tutustumaan hevosiin Luontohyvinvointikeskus Tyynelään!
Mitäs kummaa hevostarhassa tapahtuu? Kuka on unohtanut sinne potan ja jalkapallon – ja mitä hevoset niillä tekevät? Tallilla riittää tekemistä ja apulaisia tarvitaan aina! Jokainen voi osallistua omien taitojen mukaan. Kuka vie heinää hevosille? Kuka saa laittaa letkulla vettä saaviin? Polkutraktori ja lapiot odottavat valmiina töihin! Mahdollisuus omatoimiseen makkaranpaistoon ja eväiden syöntiin pihasaunalla/kodalla pihapiirissä (vaatteidenvaihto- ja wc-mahdollisuus sisätiloissa).

Mukaan mahtuu 20 henkeä ja omavastuu tapahtumaan on 5€/hlö. Omavastuu maksetaan yhdistyksen tilille 5.6. mennessä. Omavastuun maksamalla varmistat paikkasi tapahtumaan.
Saaja: Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry
Tilinumero: FI22 5157 6820 0037 44
Viestiksi SOTKAMO ja hlömäärä, esim. SOTKAMO JA 4 HLÖÄ

Huomioittehan mahdolliset allergiat eläimille ja/tai heinille.

www.luontohyvinvointi.fi
Juholankyläntie 26 D
88600 SOTKAMO

 

Share

 

Share

Vertaistukea, tapahtumia, toimintaa, tiedotusta ja jäsenetuja!