Kiehtova kaksosuus -tietokirja

  • Kiehtova kaksosuus: Monikkosisarusten elämää
  • Ulla Kumpula, Jaakko Kaprio, Anniina Lavikainen & Irma Moilanen (toim.)
  • Kustantaja Gaudeamus

Monikkosisaruus ihastuttaa, ihmetyttää ja joskus kauhistuttaakin. Monikkovauvojen vanhemmat saattavat onnittelujen sijaan kuulla voivottelua siitä, miten rankkaa arki varmasti tulee olemaan. Varsinkin toisiaan muistuttavat kaksoset niputetaan helposti yhteen ja heidän yksilöllisyytensä sivuutetaan. Monikkosisaruus on kuitenkin ilmiö, jonka kaikki kaksoset, kolmoset ja neloset perheineen kokevat omalla tavallaan.

Kiehtova kaksosuus käsittelee kaksosten ja muiden monikkosisarusten elämää monipuolisesti ja moniäänisesti. Millaisia uskomuksia ja kulttuurisia kuvia kaksosuuteen liitetään? Millaista on odottaa, hoitaa ja kasvattaa kahta tai useampaa samanikäistä lasta? Miten elämänmittainen sisarussuhde vaikuttaa identiteetin kehitykseen, ja miten monikkosisarukset itse kokevat tämän suhteen? Mukana on myös lähipiirin – esimerkiksi puolison, isovanhemman ja lapsen – näkökulmia.

  • näyttävä värikuvitus
  • kovakantinen
  • A5-koko
  • noin 290 sivua

Rajatun ajan voimassa oleva ennakkotilaushinta 26 euroa (suositushinta 34 euroa)
+ käsittely- ja toimitusmaksut 10 euroa.

Voit myös noutaa kirjan Suomen Monikkoperheet ry:n toimistolta Jyväskylästä, maksettavaksesi ei tule käsittely- ja toimitusmaksua.

Tue Suomen Monikkoperheet ry:n toimintaa tilaamalla kirja täältä.

Huom. Kaikki yhdellä tilauksella tilatut kirjat postitetaan tilaajan antamaan
toimitusosoitteeseen viimeistään helmikuussa 2020.

Mikäli kirjaa ostettaessa on valittu nouto toimistolta, voi kirjan noutaa toimistolta viimeistään helmikuun 2020 alusta alkaen.

Teos sopii myös joululahjaksi!

Osta kirja joululahjaksi ja tulosta lahjakortti kirjan saajalle täältä.