Jäsenetuliikkeet

Alueellisen monikkoperheyhdistyksen jäsenenä saat käyttöösi valtakunnallisen jäsenkortin, jolla voit hyödyntää jäsenetuja ympäri Suomen.

Jäseneksi haluava henkilö/ perhe liittyy jäseneksi omalla alueellaan toimivaan monikkoperheyhdistykseen. Alueyhdistysten jäsenmaksut vaihtelevat  15-38 euroon. Liity alueyhdistyksen jäseneksi ja hyödynnä edut! Jäsenkortin saat omasta alueyhdistyksestäsi. Mikäli et ole saanut jäsenkorttia, ota yhteys omaan yhdistykseesi. Jäseneksi voit liittyä nettisivujemme kohdasta Liity jäseneksi. Alueyhdistyksiin voit tutustua täältä.

jäsenkortti

Jäsenkortti muuttui pdf-tiedostoksi 1.4.2019, paperikortteja ei enää ole käytössä
OHJEITA PDF-KORTIN KÄYTTÖÖN:

Pdf-tiedosto on Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenyhdistysten virallinen jäsenkortti. Pdf-jäsenkortti tallennetaan tiedostona puhelimeen/ mobiililaitteeseen. Pdf-tiedostosta voi ottaa myös kuvakaappauksen. Koko pdf-tiedosto tulee näkyä. Pdf-tiedoston voi myös tulostaa mustavalkoisena tai värillisenä. Jäsen saa jäsenkorttinsa omasta alueyhdistyksestä.

Yritys, haluatko etuliikkeeksi?

Jäsenetuliikkeeksi haluava yritys saa toimintaohjeet tästä.

Liitämme uusina etuliikkeinä valtakunnalliselle listallemme tiedot ainoastaan niistä yrityksistä, jotka antavat vähintään 10% edun (poikkeuksena pelkästään isoja investointeja välittävät tai myyvät yritykset). Mikäli yrityksesi on verkkokauppa, huomioithan, että etukoodi on oltava sivuillamme nähtävillä (ei pyydettävissä järjestömme toimistolta).
Kiitos tuestasi monikkoperheille!

Kiitos kaikille aktiivisille vanhemmille ja jäsenyhdistysten väelle hankkimistanne jäsenetuliikkeistä.
Etuliikemuutoksista voi ilmoittaa osoitteeseen toimisto@suomenmonikkoperheet.fi

Alennusta antavat liikkeet:

Muutokset mahdollisia, tarkista aina etu liikkeestä!

KOKO SUOMI

ASKELSHOP.FI: www.askelshop.fi: -10% alennus paljasjalkakengistä myymälöissämme (Tampere ja Turku) jäsenkorttia näyttämällä sekä verkkokaupassa koodilla MONIKKOPERHEET. Etu on voimassa toistaiseksi. 
A-T LASTENTURVA:
 www.lastenturva.fi: -10% alennus kaikista tuotteista ja -5% aletuotteista. Verkkokaupan alennuskoodin saa lähettämällä jäsenkortista kuvan osoitteeseen myymala@lastenturva.fi ja kertomalla samalla onko ostamassa normaalihintaista vai tarjoustuotetta. Saat paluupostilla verkkokauppaostoksiasi varten kertakäyttökoodin. Myymälät sijaitsevat seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Vantaa, Jyväskylä, Oulu.
BABYSITS: www.babysits.fi, Lastenhoitoportaali. Monikkoperheyhdistysten jäsenille -30% alennus 1 kuukauden Babysitsin Premium jäsenyydestä (norm. 14,99e). Ensimmäisen kuukauden jälkeen Premium-tilaus jatkuu normaalihintaisena (14,99e/kk) haluttaessa, mutta sen voi myös helposti perua missä vaiheessa tahansa. Alennuksen saa käyttöön koodilla MONIKKO. Koodi on voimassa 31.12.2021 asti.
BOOKINGRUKA.COM: www.bookingruka.com -10% alennus Rukan vuokramökkien viikkohinnoista. Edun saa kirjoittamalla varauslomakkeen etunimikenttään heti nimen perään MONIKKOPERHEET. Alennus ei koske tarjoushintaisia viikkoja.
CAP-AUTOKOULUT: -10% ajokorttipalveluista. Edun saa käyttöönsä nettisivuilla ilmoittautuessa koodilla: MONIKKOPERHEET10. Jäsenkortti on näytettävä CAP-Autokoulun toimipisteellä ensimmäisen asiointikerran yhteydessä (esim. 1 ajotunti). Etu on voimassa 31.12.2021 saakka. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskampanjoihin, kuten esim. toimipisteen avajaisalennuksen päälle. CAP-Autokoulun paikkakunnat löydät osoitteesta: https://cap.fi/paikkakunnat
HIPPAKAUPPA (Lastenkirppis, lastenvaatekauppa): www.hippakauppa.fi:  -15% alennus kaikista tuotteista, paitsi ei second hand -tuotteet. Alennuksen saat verkkokaupasta koodilla MonikkoALE (noin kirjoitettuna). Koodi laitetaan kassalla. Koodi ei oikeuta alennusta mahdollisista toimitus- ja maksukuluista. Alennus myös kivijalkamyymälässä (Jyväskylä/Vaajakoski Savonmäentie 3) jäsenkorttia näyttämällä.
HOLIDAY CLUB, www.holidayclub.fi: Lähde Holiday Club -lomalle kylpylään tai vuokraa loma-asunto. Suomen Monikkoperheet ry:n ja sen alueyhdistysten jäsenet saavat vähintään -15 % alennuksen seuraavista Holiday Club -kohteista: Turun Caribia hotelli ja Villas-asunnot, Saimaa hotelli, Villas ja loma-asunnot, Tampereen Kylpylä hotelli ja loma-asunnot, Katinkulta hotelli, Villas ja loma-asunnot, Kuusamon Tropiikki hotelli, Villas ja loma-asunnot, Salla hotelli ja loma-asunnot, Saariselkä hotelli ja loma-asunnot. Loma-asuntokohteet: Airisto, Calahonda, Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Ellivuori ja Naantali. Hotellissa hintaan sisältyvät majoitus ja aamiaiset. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa minimimajoitus 2 vrk. Varaukset www.holidayclub.fi tai p. 030 68 600. Käytäthän varatessasi koodia: monikot15. Näytäthän pyydettäessä jäsenkorttisi majoituspaikkaan saapuessasi/sisäänkirjautuessasi. Etu on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.
HOPLOP  SEIKKAILUPUISTOT: www.hoplop.fi: SYNTTÄRISANKARI JUHLII ILMAISEKSI! Käytä etukoodisi, jolla yksi sankari saa ilmaisen sisäänpääsyn ja tarjoilun, kun juhlissa on sankarin lisäksi vähintään kuusi juhlijaa. Monikkoperheiden jäsenille etukoodi on MONISANKARI. Etu lunastetaan verkkosivuilla varauksen yhteydessä etukoodilla. Etu on voimassa 31.12.2021 asti ja koskee monikkoperheiden jäseniä. Etu on lunastettavissa ainoastaan annetulla koodilla verkkopalvelun kautta tehtäviin syntymäpäivävarauksiin. Etua ei voi yhdistää toisiin etuihin, eikä se ole käytettävissä Rovaniemen HopLopissa.
HUIGEE ORGANICS OY: Lasten ja naisten luomupuuvillaisia vaatteita, www.huigee.fi: Verkkokaupasta alueyhdistysten jäsenille -10% alennus normaalihintaisista tuotteista koodilla MONIKKO2020. Alennus on voimassa vuoden 2020 loppuun.
IHANAISET.FI: www.ihanaiset.fi: Verkkokaupasta alueyhdistysten jäsenille -10% kaupan valikoimasta (myös tarjoustuotteet). Alennuskoodi MONIKKOPERHE. Alennus on voimassa vuoden 2020 loppuun.
IINIMIINI:  www.iinimiini.fi : Alueellisten monikkoperheyhdistysten jäsenille alennus -15% kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla ”monikko-onnea”. Verkkokaupasta tilattaessa jäsenyys tarkistetaan alueyhdistyksestä.
JESPER JUNIOR: www.jesperjunior.fi: Jesper Junior tarjoaa Suomen Monikkoperheet ry:n alueellisten monikkoperheyhdistysten jäsenille normaalihintaisista tuotteista -10%:n alennuksen kaikissa myymälöissä sekä verkkokaupasta koodilla JESPER19FJWO. Katso myymälätiedot
KASVATUSNEUVOJA.FI: Jäsenille -10 € etu sisarusriidoista sisarusrauhaan apupaketista. Edun saat verkkokaupasta laittamalla maksutapahtuman yhteydessä kuponkikohtaan koodin MONIKKOPERHE. Etu voimassa toistaiseksi.
LAURAN LASTENTARVIKE: www.lauranlastentarvike.fi: verkkokaupasta -10% alennus normaalihintaisista tuotteista, jos ostat samaa/vastaavaa tuotetta kerralla kaksi kappaletta. Ennen tilausta pyydä sähköpostitse (info(at)lauranlastentarvike.fi) alennuskoodia ja kerro samalla mihin paikallisyhdistykseen kuulut.
LASTENTARVIKE: Myymälät ja yhteystiedot nähtävillä yrityksen nettisivuilla: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo, Cypex platinium ja Stokke-tuotteita.
LASTENTARVIKELIIKE MINIMARATON: www.minimaraton.fi: -10% Baby Jogger – merkkisistä kaksosten tai kolmosten rattaista. -5% nettikaupan muista tuotteista. Valitse maksutavaksi tilisiirto tai lasku ja lisäkommentit – kenttään maininta ” Suomen Monikkoperheet – tarjous”.
LIINALAPSIwww.liinalapsi.fi: Liinalapsi tarjoaa -10% verkkokaupassa, ei koske alennettuja tuotteita. Alennus voimassa myös mittatilaustöinä tehdyissä kantovälineissä.  Alennuskoodi verkkokaupassa monikkoperheille on monipe. Alennus voimassa myös myymälässä (Turku). Alennus voimassa 31.12.2021 asti.
MELLI ECO DESIGN: Alennus -15 % kaksosten perheille ja -20 % kolmosten perheille. Edun saa verkkokaupassa syöttämällä kassalla kuponkikoodin: kaksoset (-15%ale) tai kolmoset (-20% ale).
MINKA SALO: Saatavilla ihanan lämmin setti keskosmitotuksin, eli tarjoushinnoin vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä haalareita ja kypärämyssyjä. Haalarin hinta 32e ja kypärämyssyn hinta 18e. Toimitus postitse muutamassa päivässä. Haalareita ja kypärämyssyjä voi tilata puhelimella tai sähköpostilla, oman alueyhdistyksesi nimi riittää alennuksen saamiseen.  Tiedustelut ja tilaukset Minka Salo, p. 040-7162744, minkasalo@hotmail.com
MUUMIMAAILMA: www.muumimaailma.fi: -30% nettikaupasta ostettuna. Tunnus: MONIKKOPERHE.  Varaa mukaasi jäsenkortti valmiiksi ostettujen lippujen kanssa. Alennus saatavilla myös paikan päällä jäsenkorttia näyttämällä. Alennus on perhekohtainen (perheen kokoa ei ole rajattu) ja sen saa samassa taloudessa asuvat perheen lapset ja aikuiset. Poikkeuksena ”apukäsinä” toimiva isovanhempi, joka saa myös alennuksen (1 isovanhempi/perhe). Alennus koskee Muumimaailman yhden- sekä kahden päivän lippuja.
NEKKU DESIGN OY: www.nekkudesign.fi: -20% kaikista tuotteista kotikutsuilla ja nettikaupassa. Kuponkikoodi: MONIKKO. Ilmoita lisätietokentässä paikallisyhdistyksesi nimi. Etu voimassa 31.12.2020 asti (ei jatku 2021).
OZBABY: www.ozbaby.fi: -12% alennus normaalihinnoista, ei koske Stokke ja Britax Premium merkkejä, eikä Ora Sisu -tuplarattaita. Alennuksen saa verkkokaupasta koodilla monikkoalennus. Alennus voimassa myös Turun myymälässä (Länsikeskus, Viilarinkatu 1) jäsenkorttia näyttämällä.
PELHODESIGN: Kortteja, printtejä, värityskirjoja ja sisustustuotteita -20% + postikuluttomuus yli 50 euron tilauksesta. Etu voimassa 31.12.2020 asti.
PIKKUJALAT: www.pikkujalat.fi: Lastenkenkien verkkokauppa. Jäsenille -10% kaikista normaalihintaisista kengistä, alennuskoodilla MONIKKOPERHE.
SILVER JUNGLE: -15% alennus, myös verkkokaupasta tilattuna koodilla monikko15.
TAVARAPYÖRÄ ASIANTUNTIJA/KULTAISET POJAT OY: Jäsenkortilla saat 200 euron alennuksen laatikkopyörän ostosta. Katso ja kysy alennuksesta lisää täältä: www.tavarapyora-asiantuntija.fi. Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoossa.
VALOKUVAAJA SOFIA VIRTANEN: www.sofiavirtanen.fi: valokuvaaja, joka kuvaa Etelä-Suomessa, ulko- ja sisämiljöössä tai Karhulan studiossa, Kotkassa. Lapsi- ja perhekuvauksista -10% jäsenkorttia näyttämällä.
VAUVATALO JOHANNA: www.vauvatalojohanna.fi:  -10% normaalihintaisista tuotteista. Alennuskoodin verkkokauppaan saat Vauvatalo Johannan asiakaspalvelusta, verkkokauppa(at)vauvatalojohanna.fi

VUOTAR.FI: www.vuotar.fi: Käsintehty saippua on ihana iholle ja ystävällinen ympäristölle. Kaikki Vuottaren saippuat tehdään käsin Riihimäellä. Verkkokaupasta kaikille yli 15euron tilauksille -10% alennuskoodilla ’tuplat2’.

LISÄETUJA MONIKKOVAUVAPERHEILLE

MUUMI BABY: www.muumibaby.fi / www.delipap.fi: Suomen ainoa kertakäyttöisten vaippojen valmistaja Delipap lahjoittaa uusille kolmosperheille ihanan pehmeitä ja ihoystävällisiä Muumi Baby -vaippoja. Jokaiselle perheelle lahjoitetaan yksi myyntierä (3 kuluttajapakkausta) kotimaisia Muumi Baby -vaippoja. Tilaa oma kolmosperheen Muumi Baby -vaippalahjasi osoitteesta toimisto@suomenmonikkoperheet.fi.

PILTTI: Saat Piltti-lastenruokapaketin kun ilmoitat yhteystietosi ja lastesi syntymäajat numeroon 0800-0-6161 tai kuluttajapalvelu(at)fi.nestle.com. Huom! Etu tarkoitettu vain lapsiperheille, joissa on yli 4kk ikäisiä vauvoja. Paketti sisältää erilaisia yli 4kk lasten välipaloja, aterioita sekä puuroja.

SEMPER: Saat paketin, joka sisältää lähinnä puuroaineksia, kun soitat kuluttajapalveluun 0800 92752. Huom. Etu vain kolmosperheille!

HELSINKI, PÄÄKAUPUNKISEUTU

A-T LASTENTURVA: Helsinki (Aleksanterinkatu 52, Stockmann-tavaratalo, 00100 HKI) ja Vantaa (Martinkyläntie 54, 01720 Vantaa): www.lastenturva.fi: 10% alennus kaikista tuotteista ja 5% aletuotteista jäsenkorttia näyttämällä.
BEBES: 10% alennus normaalihintaisista tuotteista.  www.bebes.fi
DEBORA FYSIO: 10% alennus kaikista normaalihinnoista HMP:n jäsenkorttia näyttämällä. www.deborafysio.fi
DENNIS VIROLAINEN PHOTOGRAPHY: -20% alennus muotokuvauksesta.
FOTO ALEXANDRA: Monikkolapsien studiokuvauksiin alennus: kaksoset -20% normaalihinnoista, kolmoset -30% normaalihinnoista jne.
HIEROJA JARI AHONEN, JÄRVENPÄÄ: -15% kaikki hieronnat www.ahonen.auttaa.fi
ILMAILUMUSEO, Vantaa, www.ilmailumuseo.fi: Jäsenkortilla Ilmailumuseon perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 20 euron hintaan (norm. 25 euroa). Alle 7-vuotiaille museoon on aina vapaa pääsy. Jos lapsia on enemmän kuin kaksi, saavat loput 30 % alennuksen lastenlipusta. Alennus koskee vain monikkoperheyhdistyksen jäsenperheitä, ei mahdollisia muita seuralaisia. Ilmailumuseo tarjoaa myös jäsenille ja monikkoperheyhdistyksille 30 % alennuksen Ilmailumuseon kokoustilojen vuokrista.
JAMKIDS: 10% alennus kaikista Jamkids Musiikkikoulun tunneista www.jamkids.fi
JESPER JUNIOR: www.jesperjunior.fi: Jesper Junior tarjoaa Suomen Monikkoperheet ry:n alueellisten monikkoperheyhdistysten jäsenille normaalihintaisista tuotteista -10%:n alennuksen kaikissa myymälöissä sekä verkkokaupasta koodilla JESPER19FJWO. Katso myymälätiedot
KIRPPANAT: monikkolasten kausimaksut puoleen hintaan eli kaksi lasta yhden hinnalla yli 1-vuotiaiden vanhempi-lapsi-ryhmiin ja vauvajumpasta -50% alennus. Alennus ei koske kerta- tai kurssimaksuja eikä ryhmiä, joihin lapset osallistuvat ilman vanhempia (Lastentanssi). www.kirppanat.fi
LASTEN TOSSUT: 10% norm.hintaisista tuotteista, kuponkikoodi: HMP www.lastentossut.fi
LASTENTARVIKE: Myymälät ja yhteystiedot nähtävillä yrityksen nettisivuilla: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo, Cypex platinium ja Stokke-tuotteita.
MEDISHOP: 15% alennus kaikista tuotteista, Töölön myymälästä jäsenkortilla ja verkkokaupasta koodilla “monikko”.
MINIMARATON: www.minimaraton.fi: -10% Baby Jogger – merkkisistä kaksosten tai kolmosten rattaista. -5% nettikaupan muista tuotteista. Valitse maksutavaksi tilisiirto tai lasku ja lisäkommentit – kenttään maininta ” Suomen Monikkoperheet – tarjous”.
NELLA & NUTTU: 10% alennus vähintään 12 päivän myyntipaikan hinnasta lastentarvikekirpputorilla www.lastenkirpputori.fi
RIINA LAINE BODY PAINTER: 10% alennus tulevalle äidille tehtävästä vatsanmaalauksesta www.riinalaineartist.com/belly-painting.html
SEIKKAILUPUISTO KORKEE: Mustikkamaan Kantoradat 10€/hlö, Mustikkamaa ja Paloheinä Latvaradat 20€/hlö. Etu voimassa koko kauden 2020 jäsenkortilla, koko jäsenen mukana olevalle ryhmälle. Koronan takia hanskat ovat kiipeillessä pakolliset Latvaradalla. Voi käyttää joko omia hanskoja tai ostaa ne 3,50€ / pari.
SUOMEN KOSMETOLOGIKOULU: 15% alennusta hoidoista www.suomenkosmetologikoulu.fi
TAVARAPYÖRÄ ASIANTUNTIJA/KULTAISET POJAT OY: Jäsenkortilla saat 200 euron alennuksen laatikkopyörän ostosta. Katso ja kysy alennuksesta lisää täältä: www.tavarapyora-asiantuntija.fi. Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoossa.
VEKARAVINTTI:  20% alennus edullisemmasta tuotteesta, kun ostat vähintään kaksi kappalein (norm.hinnoista).  

HYVINKÄÄN SEUTU

HANNAN URHEILUHIERONTA: Ensimmäinen hieronta -20% ja seuraavat hieronnat -10% (+ joka kymmenes hieronta -50%), ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
JESPER JUNIOR: www.jesperjunior.fi: Jesper Junior tarjoaa Suomen Monikkoperheet ry:n alueellisten monikkoperheyhdistysten jäsenille normaalihintaisista tuotteista -10%:n alennuksen kaikissa myymälöissä sekä verkkokaupasta koodilla JESPER19FJWO. Katso myymälätiedot
JR PUKUTALO, Riihimäki: -10% normaalihintaista tuotteista.
KITTANA:FI, Lastenvaatekirppis, Hyvinkää: -20% alennus kirpputorin myyntijaksosta.
LASTENTARVIKE: Myymälät ja yhteystiedot nähtävillä yrityksen nettisivuilla: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo, Cypex platinium ja Stokke-tuotteita.
RENGASCENTER EV-PINTA OY: Harkkokatu 1, Hyvinkää; -10% koko laskun loppusummasta.
TEAM SPORTIA, Riihimäki: Jäsenkortilla -20% alennusta normaalihintaisista tuotteista (ei koske sykemittareita tai pyöriä).
VYÖHYKETERAPIA KANELIINA: -10% kaikista hoitotöistä.

HÄMEENLINNA

LASTENTARVIKE MAMA OY, Kauppakeskus Linna, Raatihuoneenkatu 14 (käynti Kasarmikadun puolelta): Bumbleride Indie Twin tuplayhdistelmävaunut -7%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennuksen saa jäsenkorttia näyttämällä.

JYVÄSKYLÄN SEUTU

Lastentarvikkeet ja vaatteet ym.
A-T LASTENTURVA, Seppäläntie 5, 40320 Jkl: www.lastenturva.fi : 10% alennus kaikista tuotteista ja 5% aletuotteista jäsenkorttia näyttämällä.
ERJA RAITTINEN: Pikkupuoti – keskusta, Joutsa Mäntytie 17 ja Pikkupuoti – Huttula, Joutsa: -20% etu loppusummasta jäsenkortilla. www.erjaraittinen.fi
HIPPAKAUPPA (Lastenkirppis, lastenvaatekauppa), Savonmäentie 3, Vaajakoski, Jyväskylä: Uusista tuotteista -15%. Tarjous ei koske käytettyjä tuotteita. Alennus koskee myös alennettuja tuotteita. Alennusta saat myös pöytävuokrasta -10% ja myyntitilin käsittelymaksusta 5 euroa. Muistathan, että mainitset jäsenyydestä ja näytät jäsenkorttia ennen tuotteiden kassaan lyöntiä.
JESPER JUNIOR:www.jesperjunior.fi: Jesper Junior tarjoaa Suomen Monikkoperheet ry:n alueellisten monikkoperheyhdistysten jäsenille normaalihintaisista tuotteista -10%:n alennuksen kaikissa myymälöissä sekä verkkokaupasta koodilla JESPER19FJWO. Katso myymälätiedot
LASTENTARVIKE: Myymälät ja yhteystiedot nähtävillä yrityksen nettisivuilla: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo, Cypex platinium ja Stokke-tuotteita.
LELUKAUPPA PIENIKAMARI: -10% norm. hinnoista.

Terveys ja Kauneus
HIUSSTUDIO DONTON, Keskustie 21: -15% työstä ja -10% tuotteista.
KAMPAAMO- PARTURI KOHTAUSPAIKKA, Kilpisenkatu 5: – 15 % palveluista.
KYTÖLÄN KELLO & KULTA, Torikeskus: -20% norm.hinnoista.

Muut
HOPLOP: Katso alennus Koko Suomi -osiosta.
HOTELLI VERSO, Kauppakatu 35, Jyväskylä: -20 % etu Verson majoituspaketeista. Edun saa ilmoittamalla varausvaiheessa kuuluvansa Suomen Monikkoperheet ry:n alueyhdistyksen jäseneksi ja näyttämällä paikan päällä jäsenkorttia.
KOOKENKÄ, Kauppakeskus Forum: -10% norm. hinnoista.
SISUSTUSSUUNNITTELU KARIMA, www.karima.fi: Sisustuskonsultoinnit -10%, sisustussuunnittelupaketit -15%.
STARK-Suomi, Aholaidantie 10: -3 %- 19 % norm. hinnoista. Ilmoita kassalla alennusryhmän koodi 9050002 (ei verkkokaupassa).
VALOKUVAAMO LEHTINEN: -15% kuvatilauksista (ei työstä).
VILLEN KUVA, Yliopistonkatu: -15% lapsikuvauksista.

JOENSUUN SEUTU

LASTENTARVIKE: Myymälät ja yhteystiedot nähtävillä yrityksen nettisivuilla: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo, Cypex platinium ja Stokke-tuotteita.
LASTENTARVIKELIIKE PÄIVÄNSÄDE, Joensuu: Lelut ja lastentarvikkeet -15%, tekstiilit -20%.
PARTURI-KAMPAAMO PAANANEN, Joensuu: -15% töistä jäsenkorttia näyttämällä.

KOKKOLAN SEUTU

KAPPAHL OY, Tehtaankatu 12; 20% alennus norm.hintaisista tuotteista (ei voi yhdistää muihin alennuksiin).
SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA, Chydenia Center: -10% norm.hint.tuotteista (ei koske pääsylippuja, elokuvalippuja, postimerkkejä, lahjakortteja, liittymiä, adresseja eikä kortteja, joissa postimaksu valmiiksi maksettu).
TOIVOSEN ELÄINPUISTO JA TALONPOJANMUSEO, www.elainpuisto.fi, Eläinpuistontie 2, Kälviä: Jäsenperheet saavat jäsenkorttia näyttämällä kahvilassa/eläinpuiston portilla alennuksen perheenjäsenten lippujen hinnoista. Sisäänpääsy 8 €/aik. (norm. 10 €) ja 5 €/ lapset 3-11v (norm. 6 €). Etu voimassa kesäsesongit 2020 ja 2021.

KUOPION SEUTU

ALFIDO Kuopio, Puistokatu 14. -10 % liikkumisen normaalihinnoista. Uudelle asiakkaalle hyvä treeniohjelma ja sen ohjaus kaupan päälle.
FIT WOK, Haapaniemenkatu 28, Kuopio: -10% jäsenkorttia näyttämällä.
FONTANELLA Siilinjärvi, Kuiluntie 2. Kylpylä: arkisin ma-pe: aikuinen 10 € ja lapsi 6 €, la, su, pyhäpäivät: aikuinen 11,50 € ja lapsi 6,80 €, aikuisten kylpylälippuun sisältyy kylpyläkäynti 2 tuntia tai yhdistelmäkäyttö 1 tunti kuntosali + 1 tunti kylpylä tai  ½ squash + 1 ½ tuntia kylpylä. Squash: 5,50 € / ½tuntia. Kuntosali: 5,50 € / hlö. Voimassa 31.5.2021 asti.
JESPER JUNIOR:www.jesperjunior.fi: Jesper Junior tarjoaa Suomen Monikkoperheet ry:n alueellisten monikkoperheyhdistysten jäsenille normaalihintaisista tuotteista -10%:n alennuksen kaikissa myymälöissä sekä verkkokaupasta koodilla JESPER19FJWO. Katso myymälätiedot
KAUNEUSKESKUS KALLA Pieksämäki, Keskuskatu 17-19: -10 % etu hoidoista (ei koske lahjakortteja eikä tuotteita).
KINGS CROWN, Kuopio, Kuninkaankatu 22: -20% lasten ruoasta.
KUOPION ELÄINPUISTO, Hiltulanlahti, Rantasuontie 39: 30 euroa/perhe/2 aikuista ja 2 lasta. Ylimeneniltä perheenjäseniltä norm. lippuhinta.
KUNNONPAIKKA Vuorela, Jokiharjuntie 3.: Kylpylä 95 €/10 kerran sarjalippu, aikuinen (norm. 104 €), 10 €/kylpylälippu (norm. 13.50 €), 6 €/kylpylälippu, 4-14 –vuotias (norm.7.50 €), 59 €/10 kerran sarjalippu, 4-14 -vuotias. Kuntosali 57 €/10 kerran sarjalippu (norm. 62 €), 6.50 €/kuntosalilippu (norm. 8 €), kuntosali ja kylpylä 15 € yhteislippu/hlö (norm. 18 €). Jäsenyysvaihtoehdot: (henkilökohtaisia, kuukauden irtisanomisaika) All-jäsenyys: Sport- & Aqua Sport -ryhmät sekä kuntosalit ja kylpylän 85 €/kk, Aqua-jäsenyys: Kylpylä ja AquaSport -ryhmät 69 €/kk, Sport, Spa ja Gym -jäsenyys: 69 €/kk Sport-ryhmätunnit, kylpylä ja kuntosalit, Sport & Gym -jäsenyys: Sport-ryhmäliikunnat, kuntosali 49 €/kk, Gym- jäsenyys: 39,90 €/kk, Gym-jäsenyys, määräaikainen, 12 kk 34,90 €/kk, Kylpyläjäsenyys: 39,90€/kk.
KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHTI Kuopio, Katiskaniementie 8, Majoitustarjous: Perhepaketti sisältää 4 henkilöä (1-2 aikuista, lapset alle 15v) ja mikäli perheessä on enemmän kuin 4 hlöä (kuitenkin maks. 2 aikuista), lisälapset alle 15v puoleen hintaan: Huoneistohotellin 32 neliön huoneistossa 16 e (norm. 32 e). Hinnat sisältävät täysin vapaan kylpylän ja kuntosalin käytön sekä aamiaisen buffetpöydästä. Kylpylätarjous ei-majoittuville: Perhelippu kylpylään 34 € sis. maks. 2 aikuista ja 2-6 lasta iältään 4-14 v.
LASTENTARVIKE: Myymälät ja yhteystiedot nähtävillä yrityksen nettisivuilla: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo, Cypex platinium ja Stokke-tuotteita.
PESULA PYYKKISATAMA Kuopio Itkonniemenkatu 27: -10 % matonpesusta
PUIJO PEAK, sales@puijopeak.fi: Perhelippu 16 € ja sillä pääsee kaikkien alaikäisten lasten kanssa Puijon Torniin.
THAIRAVINTOLA SAMRUAI, Kuopio, Kauppakatu 63.: Thailounas 9,90€ (norm. 10,90€). sis. alkukeiton, jomman kumman pääruoan sekä kahvin tai teen.
VAIKUTTAVA OTE, Kuopio ja ympäristö (myös kotikäynnit), -20 % kaikista hieronnoista, Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta ja hieronnasta.

LAHTI

HIERONTACELLA (Heini Malinen): Paraatikatu 1, Lahti. www.hierontacella.com: Klassinen hieronta, urheiluhieronta, raskausajan hieronta. Tutustumiskäynti -30%, seuraavat kerrat -10%.
JESPER JUNIOR: www.jesperjunior.fi: Jesper Junior tarjoaa Suomen Monikkoperheet ry:n alueellisten monikkoperheyhdistysten jäsenille normaalihintaisista tuotteista -10%:n alennuksen kaikissa myymälöissä sekä verkkokaupasta koodilla JESPER19FJWO. Katso myymälätiedot
JPASANEN PHOTOGRAPHY/JANNE PASANEN: Muoto/sisaruskuvat hintaan 65€. Sis. 5 sisaruskuvaa, johon saa ottaa myös mahdollisia muita sisaruksia mukaan. Hintaan saa extrana perhepotretin. Kuvat toimitetaan asiakkaalle digitaalisena sekä jälkikäsiteltynä ja niiden laatu riittää tulosteisiin. (Norm. kuvausmaksu 120 € + kuvakohtainen hinta 10 €) Lisätietoa kuvista ja palveluista www.jpasanenphotography.fi
LIIKUNTAKESKUS FRESSI: Vapaudenkatu 13, Lahti. Kaikille uusille jäsenille SECA-kehonkoostumusanalyysi ilmaiseksi (normaalisti 60 €).
KAPPAHL KARISMA, Lahti: Kaikki normaalihintaiset tuotteet – 10 %. Edun saat näyttämällä monikkoperheiden jäsenkorttia kassalla.
LAHDEN LIIVIKESKUS: Aleksanterinkatu 9, Lahti – 5 % kaikista normaalihintaisista tuotteista.
LAHDEN VAUNUPUOTI ALATALO KY: Vuorikatu 31, Lahti, www.vaunupuoti.fi: -10 % normaalihintaisista leluista, vaatteista ja muista vauvatarvikkeista, – 5 % normaalihintaisista vaunuista ja rattaista ja – 10% normaalihintaisista turvaistuimista.
MINI MORE OY: Rautatienkatu 15, Lahti. Kaikista normaalihintaisista tuotteista – 15 %
RUSKOVILLA: Tehtaanmyymälä, Kinnarintie 32, Artjärvi, www.ruskovilla.fi: – 15 % Ruskovillan normaalihintaisista kuvastotuotteista.

LAPPEENRANTA

JESPER JUNIOR (Kts. Koko Suomi -osio.

LASTENTARVIKE: Myymälät ja yhteystiedot nähtävillä yrityksen nettisivuilla: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo, Cypex platinium ja Stokke-tuotteita.

MIKKELI

CARLSON TAVARATALO, Hallituskatu: -10% norm.hint. lelut, lasten vaatteet ja kengät. (Lisäksi Carlsonilta saa veloituksetta heidän oman käteisclub-korttinsa monikkojen jäsenkorttia näyttämällä)
ELENA, Kauppakeskus AKSELI: -15% norm. hintaisista naisten vaatteista ja alusasuista.
ELÄMÄNLAATUA, -5€ hierontapalveluista (alennusta ei saa 120min hieronnasta), www.elämänlaatua.fi
KULTAJOUSI, Kauppakeskus Akseli: -10% norm.hintaisista tuotteista
KELLOLIIKE V. PYLVÄNÄINEN, Porrassalmenkatu: -10-20% norm. hinnoista
KUKKAKAUPPA PUISTOKUKKA, Mikonkatu 8: kysy alennus
KUVAMIRJA, Savilahdenkatu 10: -15% norm. hinnoista
KUVAMATTI, Vuorikatu 7: -10% norm.hinnoista
LASTENTARVIKE PIKKU TIPU, Kauppakeskus Akseli: normaalihintaiset lastenvaatteet, pientarvikkeet, lelut sekä äitiys- ja imetysvaatteet -10%. Alennukset vaunuista, rattaista ja turvaistuimista katsotaan erikseen.
LINDEX, Kauppakeskus AKSELI: -15 % norm.hintaiset lasten vaatteet (vain Mikkelin jäsenille)
LUMOTTU HETKI (kosmetologinen hoitola), Tuotteista (ei jo alennetuista tai kampanja) -15% sekä Kasvohoidoissa ripsien tai kulmien värjäys veloituksetta (etusi 18€). Lisäksi kampanja etuja vain monikkoperheille, joista tulee tietoa yhdistyksen facesivuille. www.lumottuhetki.net
VILLEN LVI-ASENNUS, P: 050 523 4815: tarvikkeista ja urakoista alennuksia, kysy tarjous!
KAMPAAMO Hius-studio FOXY´S, Maaherrankatu 10: -10% kaikki norm. hint. leikkaukset
ULKOILULIIKE PATIKKA, Savilahdenkatu 10: kysy alennus
UNELMA ELÄMÄ, 10 % alennus ensimmäisestä yksilöllisestä elämäntaidon valmennuskerrasta.

POHJOIS-SUOMEN ALUE, Oulu, Rovaniemi jne.

ANYONE: Naistenvaateliike, -10% alennus normaalihintaisista tuotteista koodilla MONIKOT.
A-T LASTENTURVA, Oulu: www.lastenturva.fi : 10% alennus kaikista tuotteista ja 5% aletuotteista jäsenkorttia näyttämällä.
HIPPU KIDS & LIFESTYLE: www.hippukids.fi: Kempele: Jäsenkortilla -10% yli sadan euron ostoksista.
INTO HYVINVOINTI, Sepänkatu 6, Oulu, www.intohyvinvointi.fi: Jäsenkortilla -10% fysioterapiasta ja hieronnasta. 

LASTENTARVIKE: Myymälät ja yhteystiedot nähtävillä yrityksen nettisivuilla: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo, Cypex platinium ja Stokke-tuotteita.
NOOMI STORE, Kauppakeskus Valkea 3 krs., Oulu: -10% alennus normaalihintaisista tuotteista jäsenkorttia näyttämällä.
PAAPERO.FI, Kirkkokatu 8, Kemijärvi: www.paapero.fi ja Facebook-sivusto: Vauva- ja lastenvaatekauppa Paapero tarjoaa alueellisten monikkoperheyhdistysten jäsenille -10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saat liikkeessä jäsenkorttia näyttämällä. Verkkokaupassa alennus koodilla MONIKKOPERHEET sekä kirjoita lisätietoja kohtaan, mihin alueyhdistykseen kuulut jäseneksi.
POLARN O. PYRET, Oulu Kauppakeskus Valkea: normaalihintaiset tuotteet -10%  jäsenkorttia näyttämällä.
RANUA ZOO, Ranua: Jäsenkortilla -10% alennus pääsylipuista.
TALLITONTUN PIHA, Joulumaantie, 96930 Rovaniemi: Jäsenkortilla -10% Tallitontun omat pääsyliput. Etu ei koske yhteislippua tuotteista eikä aktiviteettilippuja.
URHEILU PAJALA Oulainen: -10% norm. hintaisista tuotteista. Ei polkupyörät.
VALOKUVAAMO SKOPIX OY, Liminka: lapsikuvaus: kaksi yhden hinnalla (yhtä aikaa kuvattaessa).
VASSUSKA, Oulu (Kauppahalli): -10 % alennus lasten tuotteet.

PORI

ASUNTOKESKUS KOTIPAJA OY: www.kotipaja.com – 30% normaalista välityspalkkiosta, -10% minimipalkkiosta.
HOITOTARVIKE KARPALOPISTE: www.karpalopiste.fi Ostaessasi 2 samaa tuotetta, saat molemmista -20%; ostaessasi 1 tuotteen, saat -10 %
JESPER JUNIOR: www.jesperjunior.fi: Jesper Junior tarjoaa Suomen Monikkoperheet ry:n alueellisten monikkoperheyhdistysten jäsenille normaalihintaisista tuotteista -10%:n alennuksen kaikissa myymälöissä sekä verkkokaupasta koodilla JESPER19FJWO. Katso myymälätiedot
KAUNEUSSALONKI SILKKI: www.salonkisilkki.fi -10% alennus hoidoista, ei lahjakorteista.
KIRPPUTORI PIKKU-TIINA, Herttuantori, Pori: -10% alennusta pöytäpaikoista.
K-SUPERMARKET ONNIPEKKA, Nakkila: www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-onnipekka -5% ostoista (ei koske k-plussa tarjouksia, äidinmaidonkorvikkeita, tupakka-, alkoholi- eikä nikotiinikorvaustuotteita, ei pantti-, postin eikä Veikkauksen tuotteita eikä tuotteenomaisia palveluita)
LAURAN LASTENTARVIKE: www.lauranlastentarvike.fi -10% norm.hint. tuotteista, kun ostat kaksi samaa tuotetta. Etu voimassa sekä myymälässä että verkkokaupassa.
MUKSUMASSI, www.muksumassi.fi : -10% norm. hintaisista leluista.
MUOTITAVARATALO RATSULA, : www.ratsula.fi : -10% alennus normaalihintaisista lasten tuotteista
ORASEL,Tehtaanmyymälä, Noormarkku: www.orasel.fi  -10% normaalihintaiset tuotteet.
PIUKAT PAIKAT, www.porinpiukatpaikat.com : Kuntoilupalvelut naisille opiskelijahintaan.
PORIHALLI, www.porihalli.com: Paikan päällä liittyessä ensimmäinen treenikuukausi veloituksetta.
PORIN KEILAHALLI BOWLING FOR YOU, Pori,  www.bowling4you.fi/pori/esittely.htm: Keilailu 16e/tunti/rata. Sis. kenkävuokran, ei koske hohtokeilailua.

RAUMA

ARKIAPU GETSIINA: (siivous, kodinhoito, asiointi, pienimuotoiset kodin kunnostustyöt, p.040 4810212, Anu Maaninka, www.arkiapugetsiina.fi) Kaikista palveluista, myös sopimustöistä 10% alennus.
KENKÄEKSPERTTI VALO, Kauppakatu: -10 % norm.hintaisista lasten ja nuorten jalkineista.
KOOKENKÄ, Rauma, Savilankatu 2: -10% kaikista normaalihintaisista lasten kengistä.
MARIKKI Rauman Jalka- ja Hoitopiste: normaalihintaiset tuotteet -15% ja sukat -25%.
MUKSUMASSI OY, Valtakatu: -10 % norm.hintaisista leluista.
PIKKU-VAKKA: -20% ja verkkokaupasta -15%. Alennuskoodin saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@koti-vakka.fi
RAUMAN TILATAKSIPALVELU: -10% kaikista tilauskyydeistä/matkoista. (1+8 paik.taksi p.050-5933403, 1+13 paik.pikkubussi p.044-5933403)
SPORT-ASU, Kauppakatu: -20% Crocseista.
SWIMLINE.FI: normaalihintaiset tuotteet -10%.
WANHAN RAUMAN PUTIIKKI TARULIINA, Kuninkaankatu: -10% kaikista.

SEINÄJOEN SEUTU

HÄRMÄN KYLPYLÄ: -10% alennus Buffet-ruokailuista, kylpylälipuista sekä majoituspaketeista (myös tarjouspaketeista).
ILMOLAN KUKKAKAUPPA JA HAUTAUSTOIMISTO, Kirkkotie 6, Ilmajoki: -10% alennus kukista.
RENTIKKA KY: Asuntoauton vuokrauksesta monikkoperheiden kortilla alennusta.
THE KIDS&MOTHERS, Seinäjoki: 10% alennus kaikista normaalihintaisista Name it -tuotteista.
VELJEKSET SILTALA, Tuuri: 10% alennus normaalihintaisista tuotteista.

TAMPEREEN SEUTU

ASKELSHOP.FI: -10% alennus paljasjalkakengistä myymälöissämme (Tampere ja Turku) jäsenkorttia näyttämällä sekä verkkokaupassa koodilla MONIKKOPERHEET. Etu on voimassa toistaiseksi.
HOITOLA JOFIEL, Ylöjärvenkatu 25, Tampere: jäsenkortilla -20% alennus normaalihintaisista hoidoista (ei koske lahjakortteja).
JESPER&JUNIOR, Lempäälä, Ideapark: -10% norm. hintaisista tuotteista.
KAUNEUSHOITOLA JADEIA: Possijärvenkatu 1, Tampere: -15 % kaikista normaalihintaisista hoidoista ja -5 % tuotteista.
LASTENKUPLA, Tampere: Monikkoperheille jäsenkortilla -15% alennus leikkikentän (ma, ke ja pe 9-12 & la 9:30-12:30) sekä VapaaParkourin (la 9:30-12:30) kertamaksuista. Valvojina toimivat aikuiset pääsevät sisään veloituksetta.
LASTENTARVIKE: Myymälät ja yhteystiedot nähtävillä yrityksen nettisivuilla: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo, Cypex platinium ja Stokke-tuotteita.
LASTENVAATELIIKE MIRAAKKELI, Verkatehtaankatu 8, Tampere: – 10% jäsenkortilla.
MINIPANDA, lastentarvikekirppis, Mäentakusenkatu 1, Tampere: Pirkanmaan monikkoperheet ry:n jäsenille jäsenkortilla, kaksi ilmaista myyntipäivää kuuden päivän jaksoon tai neljä lisäpäivää 12:n myyntipäivän jaksoon.
NAME IT, Ideapark, Lempäälä: jäsenkortilla -10% normaalihintaisista tuotteista.
PERHELIIKUNTAKESKUS HIPPA OY: Vestonkulma 2, Tampere: -25 % alennusta VapaaHipan kertamaksuista.
SCANDIC EDEN, Nokia: Kylpyläkäynnit arkipäivinä ma-pe 12 euroa/hlö (max. 4 hlöä), hinta ei ole voimassa viikonloppuisin, arkipyhinä, koululaisten hiihto-, syys- ja joululomien ja heinäkuun aikana. Etuuden saa esittämällä jäsenkortin kylpylän vastaanotossa sisääntulon yhteydessä. Etuus on henkilökohtainen, yhdellä henkilö-/jäsenkortilla saa etuuden 1 + 3 henkilölle. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu voimassa 31.12.2021 asti
TUNNELIN KENKÄ, Tullintorin kauppakeskus: – 10 % norm.hintaista tuotteista. Huom! Tarjolla kenikä alkaen koosta 33 (myymälässä ei ole lasten kenkiä)
VAUVATALO JOHANNA: -10% normaalihintaisista tuotteista. Alennuskoodin verkkokauppaan saat Vauvatalo Johannan asiakaspalvelusta, verkkokauppa(at)vauvatalojohanna.fi

TURKU

ASKELSHOP.FI: www.askelshop.fi: -10% alennus paljasjalkakengistä myymälöissämme (Tampere ja Turku) jäsenkorttia näyttämällä sekä verkkokaupassa koodilla MONIKKOPERHEET. Etu on voimassa toistaiseksi.
JESPER&JUNIOR, Turku: -10% norm. hintaisista tuotteista.
KIELIKOULU ELF, Lasten oma kielikoulu, Turku, www.kielikouluelf.fi: -25% alennus englanninkerhoista ja leireistä. Alennuksen saa Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenkortilla. Ota yhteys sähköpostitse info@kielikouluelf.fi tai puhelimitse 044 326 7677.
KUVATAIDEKESKUS MANILLA, Turku, http://kuvataidekeskus.fi/: -20% /hlö osallistumismaksuista.
LASTENTARVIKE: Myymälät ja yhteystiedot nähtävillä yrityksen nettisivuilla: Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo, Cypex platinium ja Stokke-tuotteita.
LELULIIKE CASAGRANDE: -10%
LE STUDIO, www.lestudio.fi/: Alueyhdistysten jäsenille -20% kuvaushinnasta sekä kuvatilauksesta.
LIINALAPSI: www.liinalapsi.fi: Liinalapsi tarjoaa -10% verkkokaupassa, ei koske alennettuja tuotteita. Alennus voimassa myös mittatilaustöinä tehdyissä kantovälineissä.  Alennuskoodi verkkokaupassa monikkoperheille on monipe. Alennus voimassa myös myymälässä (Turku). Alennus voimassa 31.12.2021 asti.
OZBABY, Viilarinkatu 1, Länsikeskus, Turku: www.ozbaby.fi: -12% alennus normaalihintaisista tuotteista jäsenkorttia näyttämällä, ei koske Stokke ja Britax Premium merkkejä eikä Ora Sisu -tuplarattaita. Alennuksen saa myös verkkokaupasta koodilla monikkoalennus.
PIKKU-EMILIA, Raisio, Kuninkoja, Kalustekatu 2: monikkoperheille -10% norm.hintaisista tuotteista.
SALONKI & SISUSTUS AKKUNA, www.sisustusakkuna.fi: Ripsien ja kulmien väri sekä muotoilu -20%. Etu ei koske lahjakorttien ostajia.
SILMÄASEMA: – 20 % (Pupilli, Eerikinkatu 6, Silmä-Pulssi, Humalistonkatu 9-11).
WILHELMINA kauneushoitola-kampaamo, Linnankatu 21, P:02-233 7575: Hiustenleikkauksista alennusta, kun perheestä tulee useampi yhtä aikaa; 1. -10%, 2. -20%, 3. -30 % jne.

VAASA

BAMBINI – Rewell Center: Normaalihintaisista leluista -10% kaikille Suomen Monikkoperheet ry:n alueyhdistysten jäsenille. tarjousta voi yhdistää muihin tarjouksiin.
HIUSHUONE FUURU- Laihiantie 50, Laihia: www.facebook.com/pages/Hiushuone-Fuuru/159027887518352, Kaksosista toinen -50% (leikkaukset), Kolmosista yksi ilmaiseksi (leikkaukset)
KENKÄ EKSTRA SKO- Markkinatie 3, Mustasaari, www.kenkaskoekstra.fi/ Rabatt på barnskor: Första paret normalpris, andra parets rabatt – 10%, tredje/fler parens rabatt -15%. Rabatten ges från billigare skoparets pris.
KIRKKOPUISTIKON KOTIPIZZA (Tmi Carambe) – Kirkkopuistikko 5, Vaasa: Jäsenkortilla normaalipizzan mukana juoma kaupan päälle.
LIIKENNEKOULU RÖNN TRAFIKSKOLA- Teräksenkuja 3, Vaasa: B ajokortin pimeänajonkurssi 0 euroa.
VAASAN RUOSTE-ESTO- Teollisuustie 3 65610 Mustasaari: www.vaasanruosteesto.fi, -10% ruoste- estokäsittelystä
ZOOMI – Rewell Center: -10% alennus valokuvien kehityksestä.