Monikkoaiheisia chatteja perheaikaa.fi-sivustolla

Suomen Monikkoperheet ry järjestää yhteistyössä Väestöliiton kanssa monikkoaiheisia chatteja www.perheaikaa.fi-sivustolla.  Chatteihin osallistutaan nimimerkillä, rekisteröityminen Perheaikaa.fi-sivustolle ei ole välttämätöntä. Keskustelua ohjaavat Suomen Monikkoperheet ry:n koulutetut vertaisohjaajat.

Kysy, ihmettele, kerro kokemuksistasi ja hyvistä käytännöistä. Jaa surusi ja huolenaiheesi, anna neuvoja ja opi toisilta! Sana on vapaa, tule mukaan!

Suoraan chatteihin pääset tästä perheaikaa.fi/live-chat/.

 

ti 30.1. klo 19-20.30 Odotusta ja vauva-aikaa monikkoperheessä

Odotatko kaksosia tai kolmosia? Tai onko kodissasi vauvaikäiset kaksoset tai kolmoset? Tule keskustelemaan monikkoraskauteen ja -vauva-aikaan liittyvistä asioista, huolista ja riemuista. Ohjaajina toimivat Suomen Monikkoperheet ry:n koulutetut vertaisohjaajat. Tervetuloa!

ti 13.2. klo 21-22 Peace – murkkuikää monikoissa

Paiskotaanko teilläkin ovia? Tule keskustelemaan muiden vanhempien kanssa, kuinka siitä, kuinka elää rauhallista rinnakkaiseloa teini-ikäisten kanssa. Ohjaajina toimivat Suomen Monikkoperheet ry:n koulutetut vertaisohjaajat. Tervetuloa!

ti 27.2. klo 19-20.30 Yksilöllisesti monikkoperheessä

Saako kaksosilla olla samanlaiset vaatteet? Riittääkö kaikille lapsille oma harrastus? Kuinka huomioida monikkoperheen lapset yksilöllisesti? Tule porisemaan monikkoperheen arjesta ja samalla jakamaan ja kuulemaan omat vinkkisi siihen, kuinka monikkolasten yksilöllisyyttä voisi tukea.
ti 13.3. klo 21-22 Hei hulinaa! Arkea monikkoperheessä

Oletko kaksosten tai kolmosten vanhempi? Tule keskustelemaan monikkoperheen arjen sujumisesta, iloista ja suruista. Vetäjinä toimivat Suomen Monikkoperheet ry:n koulutetut vertaisohjaajat. Tervetuloa!

ti 27.3. klo 21-22 Monikkovanhempien parisuhdechat

Miten puhallatte tuulta lemmenlaivanne purjeisiin? Vai karahtiko jo karille? Parisuhde on tärkeä asia, jonka vaaliminen helposti hautautuu arjen kiireisiin pikkulapsiperheessä. Tervetuloa vaihtamaan kokemuksia ja vinkkejä monikkovanhempien vertaistuelliseen parisuhdechattiin, jota vetävät Suomen Monikkoperheet ry:n koulutetut vertaisohjaajat.

Share