Paikka auki – Toimistoassistentti

 

Suomen Monikkoperheet ry hakee työntekijää

Suomen Monikkoperheet ry on valtakunnallinen järjestö, jossa työskennellään kaksos-, kolmos- ja nelosperheiden hyväksi. Järjestössä tehdään vaikuttamistyötä, koordinoidaan 17 alueyhdistyksen vertaistukitoimintaa sekä tuotetaan tietoa ja annetaan neuvontaa ammattilaisille ja perheille.

Haemme Jyväskylässä sijaitsevan toimistomme kolmihenkiseen työtiimiin määräaikaista

Toimistoassistenttia 12 kuukauden työsuhteeseen (työsuhde alustavan suunnitelman mukaan 30.7.2018-28.7.2019)

Palkkaukseen saadaan Veikkauksen tukea, STEAn Paikka auki -avustusohjelmasta (työttömien nuorten palkkaaminen järjestön yleishyödyllisiin tehtäviin). Palkattavan henkilön tulee olla alle 30-vuotias henkilö, joka ei ole työelämässä eikä päätoiminen opiskelija/tutkintoon johtavassa koulutuksessa.

Tarjoamme Sinulle loistavaa mahdollisuutta tutustua valtakunnallisen lapsiperhejärjestön monipuoliseen toimintaan ja arkeen. Avustat järjestösihteeriä monipuolisissa toimistotehtävissä.

Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi asiakasposteihin vastaaminen, laskutus, avustavat kirjanpidon tehtävät, erilaisten tietojen päivitys ja ylläpitäminen, messutapahtumien ja kokousten järjestelyt. Pääset mukaan järjestömme kirjanpidon kehitystyöhön (sähköiseen kirjanpitoon siirtyminen). Työ sisältää myös viestinnän tehtäviä kuten nettisivujen päivitystä ja sometilien ylläpitoa. Työtehtävät voivat täydentyä tehtävään valitun osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Perehdytystä ja ohjeistusta työhösi saat muilta työntekijöiltä. Järjestösihteeri toimii mentorinasi.

Arvostamme soveltuvaa toimistoalan ammattitutkintoa (esimerkiksi sihteeri, merkonomi, tradenomi) ja työtehtäviin liittyviä taitoja.
Ammattitutkinto ei kuitenkaan ole edellytys tehtävään valinnalle. Sinulla voi olla vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta.

Odotamme tehtävään valitulta aitoa kiinnostusta järjestötyötä ja monikkoperheiden parissa tehtävää työtä kohtaan sekä intoa ja reippautta toteuttaa toimistotehtäviä monipuolisesti ja laajasti. Odotamme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, tietoteknisiä taitoja, keskeisten toimistotyössä käytettävien ohjelmistojen (office-ohjelmat) tuntemista sekä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ vaatii myös fyysistä kuntoa, sillä tehtäviin liittyy mm. Postissa asiointia sekä messutehtäviä (pakettien/materiaalien kuljetusta/kantoa).

Työaika on 38 tuntia viikossa. Työ sisältää satunnaisesti viikonloppu- tai iltatyötä sekä matkustusta. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmän 3 mukainen, alkaen 1865,40 euroa/kuukaudessa. Tämän lisäksi työntekijälle voidaan maksaa erityistyöntekijälisää ja henkilökohtaista lisää. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työntekijän palkkauksen ehtona on, että Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa kesän aikana STEAn (Sosiaali – ja terveysalojen avustuskeskus) Paikka auki -avustusrahoituksen.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa järjestösihteeri Tiina Matala, p. 050 4359 004 tai jarjestosihteeri@suomenmonikkoperheet.fi
(arkisin klo 9-14.30, ei päivät 31.5. ja 1.6.)

Hakemukset osoitetaan sähköpostitse, pe 8.6.2018 klo 8.00 mennessä osoitteeseen jarjestosihteeri@suomenmonikkoperheet.fi.

Työhaastattelut toteutetaan Jyväskylässä ma 18.6.2018.

 

 

Tietoa hakijalle:

Antamiasi tietoja käytetään vain ko. tehtävän henkilövalintaan. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti vain rekrytointiprosessiin kuuluvien henkilöiden toimesta. Hakemustiedot säilytetään 2 vuotta sen jälkeen, kun päätös rekrytoinnista on tehty mm. oikaisuvaateiden vuoksi.

 

 

Share